Επιτυχημένο το webinar για τους νέους κανόνες δόμησης αποθηκών και την Αυτοματοποίηση των OPTILOG Advisory Services και IBLS

Με συμμετοχή άνω των 190 στελεχών από τον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας καθώς και από τον κατασκευαστικό κλάδο διεξήχθη το webinar με τίτλο «Νέοι κανόνες στη δόμηση αποθηκευτικών χώρων (Ν. 4759/ 2020) – Αυτοματοποίηση / Ψηλές Αποθήκες και Επιχειρηματικά Εμπορευματικά Πάρκα» που συνδιοργάνωσαν οι εταιρίες OPTILOG Advisory Services και IBLS την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021.

 

 

Μέσα από τις παρουσιάσεις των ομιλητών αναδείχθηκαν οι αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο (Ν. 4759/ 2020) και το πώς επηρεάζονται οι νέοι και οι υφιστάμενοι αποθηκευτικοί χώροι, καθώς επίσης δόθηκαν οδηγίες και συμβουλές για τον σχεδιασμό νέων αποθηκευτικών χώρων (κριτήρια σχεδιασμού, κόστος κατασκευής και λειτουργίας).

 

Ειδική μνεία έγινε σε αυτοματισμούς και έξυπνα συστήματα σε αποθηκευτικούς χώρους για αύξηση της παραγωγικότητας, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκαν όλες οι εξελίξεις για τα Επιχειρηματικά Πάρκα Εθνικής Εμβέλειας & Εφοδιαστικής Αλυσίδας, καθώς και για το real estate αποθηκευτικών χώρων στην Ελλάδα.