Επιτυχημένο το executive workshop «Future Technologies in Logistics» των Mobile Technology και Honeywell

Με επιτυχία στέφθηκε το executive workshop «Future Technologies in Logistics» που συνδιοργάνωσε η Mobile Technology με τον διεθνή οίκο Honeywell, υπό την αιγίδα του ΣΕΒ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 στο ξενοδοχείο Grand Hyatt και συμμετείχαν 100 περίπου στελέχη επιχειρήσεων, που είχαν την σπάνια ευκαιρία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους μιας εταιρείας που πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια αγορά logistics για τις καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα της.

Στόχος του workshop ήταν να αποκτήσουν οι ελληνικές επιχειρήσεις πρόσβαση στην πολύτιμη τεχνογνωσία ειδικών από Ευρώπη και Αμερική, καθώς και να ενημερωθούν για τις διεθνείς τεχνολογικές τάσεις που μπορούν να μετασχηματίσουν τις επιχειρησιακές τους διαδικασίες και να καθορίσουν το μέλλον τους.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης εισαγωγής του, ο κ. Ανδρέας Ζερβός, COO της Mobile Technology, αναφέρθηκε στη μακροχρόνια και στενή συνεργασία με τη Honeywell, γεγονός που επίσης συνέβαλε στη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης. Πιο συγκεκριμένα, η Mobile Technology αποτελεί Platinum Performance Partner της Honeywell και εκπροσωπεί τον οίκο στους τομείς Productivity και Voice, ενώ προσεχώς θα επεκταθεί στο Industrial Cybersecurity και στα Commercial drones, λανσάροντας αντίστοιχες λύσεις στην ελληνική αγορά.

Ακολούθησε παρουσίαση από τον Patrick Shuey, Customer Experience Excellence Leader της Honeywell Guided Workflow Solutions, με θέμα «Digital Transformation στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση: Πώς μπορεί η Honeywell να αλλάξει τον τρόπο που δουλεύει η επιχείρησή σας».

Στη συνέχεια ο Bertrand Collongy, Region Sales Director South & East Europe & CIS Countries, εστίασε στην τεχνολογία Voice και στα μετρήσιμα αποτελέσματά της, παρουσιάζοντας «4 + 1 Λόγους να επενδύσετε στις Λύσεις Honeywell Vocollect Voice».

Ο John Carenbauer, Product Marketing Manager Voice Solutions, αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδια του οίκου με την παρουσίασή του «Τεχνολογία Honeywell Vocollect Voice: Κρυφή ματιά στο μέλλον».

Ο κύκλος των παρουσιάσεων ολοκληρώθηκε με έναν σημαντικό εκπρόσωπο της ελληνικής αγοράς, όπου η Mobile Technology εγκατέστησε έργο που βασίζεται στην τεχνολογία Voice. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Δημήτρης Ταχματζίδης, Προϊστάμενος Ανάπτυξης Εφαρμογών Εφοδιαστικής Αλυσίδας της METRO AEBE, παρουσίασε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα της «Πιλοτικής εφαρμογής Voice Picking στο Κέντρο Διανομής της Metro» και απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού, μαζί με τους υπόλοιπους ομιλητές.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι μεταφέρθηκαν στο rooftop bar του ξενοδοχείου, όπου συνέχισαν την ανταλλαγή απόψεων απολαμβάνοντας ένα networking cocktail.