Επιτυχημένη συμμετοχή της OPTIMUM στην 7η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

 

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή της OPTIMUM στην 7η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo στις 9-11 Νοεμβρίου 2019.

Κατά τη διάρκεια των τριών εκθεσιακών ημερών οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν demo των νέων προϊόντων της OPTIMUM σε καινοτόμες τεχνολογίες αυτοματισμού αποθηκών: aberon PICK BY LIGHT, aberon PICK CART, aberon MULTI ORDER PICKER, aberon VOICE PICKING, aberon DATA COLLECTOR, κ.ά.

Ο Απόστολος Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της OPTIMUM, σχολίασε σχετικά: «Καθώς οι συνθήκες της αγοράς γίνονται όλο και πιο δύσκολες, οι επιχειρήσεις αναζητούν λύσεις που θα τις βοηθήσουν να παραμείνουν ανταγωνιστικές και να βελτιώσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Αυτοματισμοί, εφαρμογές ρομποτικής και τεχνολογίες που διευκολύνουν τους εργαζόμενους στην Αποθήκη και επιταχύνουν την καθημερινή εργασία είναι σε αυξημένη ζήτηση. Συζητήσεις που είχαμε με εκπροσώπους επιχειρήσεων στην έκθεση υπογραμμίζουν την ανάγκη για σταθερές συνεργασίες, αξιόπιστη τεχνολογία και ευελιξία στην παροχή υπηρεσιών».

Στο περίπτερό της, η OPTIMUM παρουσίασε επίσης τη νέα εταιρική της ταυτότητα, που περιλαμβάνει ανανεωμένο εταιρικό λογότυπο και νέα προϊοντικά λογότυπα για όλη τη σειρά των προϊόντων της.

Ιδιαίτερη νότα σε όλη την έκθεση αποτέλεσε το Live Jazz Happening που διοργάνωσε η OPTIMUM στο περίπτερό της το βράδυ του Σαββάτου 10 Νοεμβρίου.