Εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα μεταλλικών ραφιών από την Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η εταιρεία Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε. έχοντας πείρα 45 χρόνων στον τομέα της αποθήκευσης  παράγει και διαθέτει, στον ελλαδικό χώρο αλλά και στο εξωτερικό, σειρές ραφιών για όλες τις ανάγκες.

  • Ράφια τύπου Ντέξιον (έως max 140kg/επίπεδο)
  • Ράφια εξοπλισμού Mini Market – Super Market
  • Ράφια αποθήκης Midi Rack (συνήθως για αποθήκευση μεσαίων ή βαρύτερων συσκευασιών π.χ. νερά/αναψυκτικά, απορρυπαντικά κ.λπ. με αντοχές από 700kg έως 450kg/επίπεδο)
  • Ράφια αποθήκης (κέντρων διανομής Logistics κ.λπ.) Heavy Rack για αποθήκευση παλετών
  • Μεταλλικές Ντουλάπες, Ιματιοθήκες (lockers)

 

 

Η εταιρεία προσφέρει έναν ολοκληρωμένο τρόπο εξυπηρέτησης στην παραγωγή και προμήθεια ώστε να εξοπλίζει από μια οικιακή αποθήκη έως και ενός ολοκληρωμένου  κέντρου Logistics.

Σε συνεννόηση με τον πελάτη η εταιρεία Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε. σχεδιάζει την καλύτερη λύση μέχρι να φτάσει στην οριστική συμφωνία για την άριστη εκμετάλλευση του χώρου. Αυτό αποδεικνύεται και από την πιστοποίηση της εταιρείας από την TUV AUSTRIA HELLAS με ISO 9001 για την παραγωγή, εμπορία, μελέτη και τοποθέτηση αποθηκευτικών συστημάτων και συστημάτων προβολής.

«Ο καταναλωτής πρέπει να μας εμπιστευτεί γιατί είμαστε ελληνική Βιομηχανία με άριστη ποιότητα προϊόντων σε απίστευτες τιμές. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στο είδος και σε συνδυασμό με το εξιδεικευμένο συνεργείο μας, η εξυπηρέτηση είναι άμεση» επισημαίνει η Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε με αφορμή τη συμμετοχή της στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics».

 


 

Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε. επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της www.dimitroulakos.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.