Εγκαίνια καταστήματος και εμπορικές επιτυχίες για το επίσημο δίκτυο της Opel

Το νέο κατάστημα της Opel εγκαινίασε η Γιαννίρης Α.Ε. στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, ενώ στη Λ. Κηφισού στο Αιγάλεω, η Opel Gallo έχει να επιδείξει σημαντικές εμπορικές επιτυχίες.

Εγκαίνια για τη νέα αντιπροσωπεία της Opel Γιαννίρης στη Θεσσαλονίκη

Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος, το οποίο βρίσκεται ήδη σε λειτουργία, συμμετείχαν εκπρόσωποι τοπικών φορέων και οργανισμών, στενοί συνεργάτες της Γιαννίρης Α.Ε. από διάφορους κλάδους, καθώς και μέλη του Επίσημου Δικτύου Διανομέων & Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Opel. Επιπλέον, παρευρέθηκαν δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι των τοπικών Μέσων, καθώς και πλήθος κόσμου από τον χώρο του αυτοκινήτου. Ιδιαίτερα σημαντική και ουσιαστική ήταν η παρουσία των στελεχών της Opel και του Ομίλου Συγγελίδη, καθώς και του Γενικού Διευθυντή του Ομίλου, κ. Πέτρου Πιπερίδη.

 

Εγκαίνια Opel

 

Επιπλέον, το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Soualiho Meite και Magomed Ozdoev, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα, ενώ έδωσαν δώρο δύο υπογεγραμμένες φανέλες της ομάδας στη νέα αντιπροσωπεία. Η συνεργασία μεταξύ της Γιαννίρης Α.Ε. και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκίνησε το 2008 και αναβιώνει τη φετινή σεζόν. Η ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών γιορτάστηκε μαζί με τα εγκαίνια της νέας αντιπροσωπείας της Opel από τη Γιαννίρης Α.Ε.

Η Opel Γιαννίρης Α.Ε. στεγάζεται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην οδό Μοναστηρίου 196 στη Θεσσαλονίκη. Ο εκθεσιακός χώρος εκφράζει στο έπακρο τη φιλοσοφία της Opel, προσφέροντας στον επισκέπτη ένα περιβάλλον μοντέρνο, δυναμικό, και τολμηρό. Άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό προσφέρει εξειδικευμένη και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στους υποψήφιους πελάτες. Η Opel Γιαννίρης Α.Ε. διαθέτει εκθέματα που καλύπτουν όλη την γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων της Opel, καθώς και οχήματα Test Drive. Στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο/φανοποιείο προσφέρονται υπηρεσίες aftersales, πάντοτε στα πρότυπα ποιότητας της Opel.

 

Εγκαίνια Opel

 

Σημαντικές εμπορικές επιτυχίες για την Opel Gallo S.A.

Μετρώντας μόλις λίγους μήνες ως μέλος του Επίσημου Δικτύου Διανομέων Opel, η Opel Gallo S.A. έχει να επιδείξει σημαντικές εμπορικές επιτυχίες. Συγκεκριμένα, η εταιρεία βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στις παραγγελίες λιανικής Opel πανελλαδικά, κατά το διάστημα Φεβρουαρίου – Οκτωβρίου 2023.

Η επίδοση αυτή μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η εταιρεία Gallo S.A. ιδρύθηκε το 1993 από τον Ευάγγελο Γκάλλο, ζωντανό θρύλο των ελληνικών αγώνων rally. Έκτοτε, πρωταγωνιστεί στην αγορά του αυτοκινήτου, σημειώνοντας σημαντικές εμπορικές επιτυχίες, χάρη στα υψηλά επίπεδα τεχνογνωσίας, την αξιοπιστία, αλλά και το κορυφαίο επίπεδο παροχής υπηρεσιών και εξυπηρέτησης. Επιπλέον, η εταιρεία συμμετέχει με δική της ομάδα σε αγώνες Rally, μεταξύ των οποίων το WRC Rally Acropolis.

H συνεργασία με την Opel αποτελεί το νέο εγχείρημα του Ομίλου Gallo. Η κάθετη μονάδα της Opel Gallo στεγάζεται στη Λεωφόρο Κηφισού 170-172 στο Αιγάλεω. Στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας λειτουργεί showroom, με εκθέματα που καλύπτουν όλη την γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων της Opel, καθώς και οχήματα προς Test Drive Στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο/φανοποιείο προσφέρονται υπηρεσίες aftersales, πάντοτε ακολουθώντας τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της Opel, ενώ λειτουργεί και αποθήκη γνήσιων ανταλλακτικών & αξεσουάρ.