Είδη προστασίας & βιομηχανικό – ναυτιλιακό εξοπλισμό θα βρείτε στο περίπτερο της ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ & ΣΙΑ Ο.Ε. στην «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Με πάνω από 60 χρόνια παρουσίας στον βιομηχανικό χώρο, στόχος της εταιρείας  ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ & ΣΙΑ Ο.Ε.  παραμένει η ασφάλεια, η ποιότητα και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών που την εμπιστεύονται.

Έχει τη δυνατότητα της διάθεσης όλων των τύπων βιομηχανικών αερίων και ειδικών μειγμάτων σε υγρή και αέρια μορφή, καθώς και πλήρη γκάμα υλικών – μηχανημάτων κοπής – συγκόλλησης μετάλλων. Επιπλέον, στην ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ & ΣΙΑ Ο.Ε. θα βρείτε πλούσια γκάμα ειδών προστασίας εργαζομένων, ADR εξοπλισμό καθώς επίσης βιομηχανικό – ναυτιλιακό εξοπλισμό.

Στις δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνονται η σήμανση ασφαλείας με πινακίδες, αυτοκόλλητα και ποικιλία υλικών για οχήματα και χώρους εργασίας, είδη συσκευασίας και είδη ατομικής προστασίας.


Για να μάθετε περισσότερα για την ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ & ΣΙΑ Ο.Ε. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.roussakis.com.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.