Δωρεάν μετασκευή φορτηγών οχημάτων και VAN σε Dual Fuel καύσιμο

Την υλοποίηση του έργου «Ανάδειξη, προωθητική ενέργεια ambassador οχημάτων και διάχυση αποτελεσμάτων χρήσης φυσικού αερίου (CNG) σε στόλους εταιρικών οχημάτων για τα πρατήρια Παιανίας και Αγ. Ι. Ρέντη» από την Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ ΑΕ) ανέλαβε η OPTILOG Advisory Services (www.optilog.gr). Το εν λόγω έργο έχει ως κύριο στόχο να αναδειχθούν τα οφέλη από τη χρήση του φυσικού αερίου ως καυσίμου κίνησης (CNG).

Παράλληλα, επιμέρους στόχοι, αποτελούν η προώθηση ambassador CNG οχημάτων και η αξιολόγηση συγκεκριμένου αριθμού οχημάτων (φορτηγών και van) που θα ανακατασκευαστούν. Επιπλέον στόχος του εν λόγω έργου αποτελεί η διάχυση των αποτελεσμάτων από τη χρήση φυσικού αερίου (CNG) σε στόλους εταιρικών οχημάτων. Το εν λόγω έργο θα υλοποιηθεί σε περιοχές-στόχους οι οποίες καλύπτονται από τα πρατήρια Παιανίας/Κορωπίου (ΕΚΟ – Καλυψώ 110 Κορωπί, 19ο χλμ. Μαρκοπούλου – Κορωπίου και Αγ. Ι. Ρέντη (ΕΚΟ – Μ. Κρητικός & Σια Ε.Ε. – Ρέμα Καραπιτσέρη & Ηλ. Βενέζη (Π. Ράλλη 101) Αγ. Ιωάννης Ρέντης.

Δεδομένου ότι στο πλαίσιο του εν λόγω έργου θα γίνει δωρεάν ανακατασκευή σημαντικού αριθμού φορτηγών οχημάτων σε diesel-CNG και οχημάτων Van (light commercial vehicles) σε βενζίνη/diesel-CNG, καλούνται οι ενδιαφερόμενες εταιρίες με στόλο οχημάτων οι οποίες έχουν έδρα στις περιοχές: Κορωπί, Παιανία, Σπάτα, Μαρκόπουλο, Αγ. Ι. Ρέντη, Βοτανικό, Περιστέρι, Μοσχάτο να επικοινωνήσουν μέσω email (info@optilog.gr) για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην εν λόγω πιλοτική εφαρμογή.