Δυναμική παρουσία της HELLAGRO A.E. στην έκθεση AGROTICA

 

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 28η έκθεση AGROTICA, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, καταγράφοντας ιστορικό ρεκόρ συμμετοχών εκθετών και επισκεπτών, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο της κορυφαίας αγροτικής έκθεσης στην Ελλάδα, στην οποία εκπροσωπείται η εγχώρια – αλλά και ευρύτερη – αγροτική επιχειρηματικότητα, τεχνολογία και καινοτομία.

Η εταιρεία HELLAGRO A.E. (www.hellagro.gr) συμμετείχε και αυτή τη φορά με έντονη παρουσία και προβολή και προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών τόσο από την Ελλάδα όσο και από τα Βαλκάνια και την Ν.Α. Ευρώπη.

 

 

Στο περίπτερό της, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα σχετικά προϊόντα που εμπορεύεται η εταιρεία στους τομείς των Αγροτικών Εφαρμογών, της Συσκευασίας Τροφίμων και της Χορτοδεσίας, με καταξιωμένα brands στην αγορά, όπως οι σπάγκοι χορτοδεσίας EXTRA® SD/HD premium, το δίχτυ χορτοδεσίας ATLAS® και προϊόντα ενσίρωσης όπως τα φίλμ ενσίρωσης SILOGRASS® και SUPERGRASS®, το Α/Μ φιλμ SILOMAX® και το υπόστρωμα ενσίρωσης SILOFILM®.

Στον τομέα της ελαιοσυλλογής, κύρια εκθέματα αποτέλεσαν τα επώνυμα προϊόντα της εταιρείας DUROMESH, OLIVAGRO, και ONE525 καθώς και το νέο δίχτυ μόνιμης στρώσης PERMAMESH® που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά το 2019 με μεγάλη επιτυχία, το οποίο παράγεται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές και την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζουν όλα τα προϊόντα της HELLAGRO®.

 

 

Σταθερή παρουσία στο περίπτερο της εταιρείας είχαν τα δίχτυα σκίασης ελληνικής κατασκευής (της εταιρίας ΚΑΡΑΤΖΗΣ), ο σπάγκος θερμοκηπίου ARMA®, σπάγκοι γενικής χρήσης καθώς και υφάσματα εδαφοκάλυψης και παγετοπροστασίας, υλικά στήριξης φυτών και δενδροκομίας κ.α.

Ακόμα, το ενδιαφέρον εμπορικών επισκεπτών προσέλκυσαν και τα υλικά συσκευασίας νωπών φρούτων και λαχανικών, όπως σακιά συσκευασίας αγροτικών προϊόντων (διχτυωτά, υφαντά/πολυπροπυλενίου και ιούτης), θήκες φρούτων, κουπάκια, διχτάκια και σακουλάκια για μικρότερες συσκευασίες, σακούλες τροποποιημένης ατμόσφαιρας και χημικά συσκευασίας για τη συντήρησή τους.

 

 

Η εταιρεία HELLAGRO A.E. δραστηριοποιείται από το 2001 στην εμπορία υλικών συσκευασίας τροφίμων, αγροτικών εφαρμογών και χορτοδεσίας καθώς και υλικών βιομηχανικής συσκευασίας προσφέροντας ασφαλείς, πρακτικές και καινοτόμες λύσεις. Διαθέτει πιστοποίηση σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2015 και ISO 22000:2005 από την TUV Austria.

Οι εμπορικές δραστηριότητες και οι στρατηγικές συνεργασίες της HELLAGRO A.E. με γνωστούς ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους οίκους, με εξαγωγική δραστηριότητα σε Βαλκάνια, Κύπρο και Μ. Ανατολή την καθιστούν ηγέτη και πρωτοπόρο στον κλάδο της συσκευασίας και των αγροτικών εφαρμογών. Τα τελευταία 20 χρόνια η εταιρεία είναι δίπλα στον αγρότη, αφουγκράζεται τις αυξανόμενες ανάγκες του και του προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις στον τομέα της συγκομιδής, συσκευασίας και συντήρησης φρούτων και λαχανικών, όπως και στην προστασία και οργάνωση καλλιεργειών.