Δυναμικά ξεκίνησαν οι συμμετοχές για την 7η «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics / Cargo Truck & Van» 2019

Ζωηρό φαίνεται το ενδιαφέρον του κλάδου Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Επαγγελματικού Αυτοκινήτου για την 7η διοργάνωση της έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics / Cargo Truck & Van» 2019, από την πρώτη στιγμή της επίσημης ανακοίνωσής της στην αγορά. Ήδη παραδοσιακοί εκθέτες, αλλά και νέες εταιρείες εξασφαλίζουν τη θέση τους, στη μοναδική στο είδος της έκθεση.

Η έκθεση που θα διεξαχθεί 9-11 Νοεμβρίου 2019 με αρκετό διεθνές «χρώμα», θα λάβει χώρα σε δύο εκθεσιακά Hall του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo, με προοπτική επέκτασης, ενώ οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 250.

Οι πρόσθετες παροχές της διοργανώτριας εταιρείας o.mind Creatives, αλλά και του περιοδικού SC&L magazine που προβάλει και υποστηρίζει την έκθεση, μέσω των θεματικών πολυσυνεδρίων Logi.C, αλλά και της πλατφόρμας B2B meetings, προοιωνίζονται μια δυναμική διοργάνωση, με σημαντικές συμμετοχές, launching νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Προετοιμάστε τη συμμετοχή σας, στο μεγαλύτερο εκθεσιακό event για την Εφοδιαστική Αλυσίδα, τα Logistics και το Επαγγελματικό Όχημα!

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα από το www.sce.gr.