Διαδικτυακά τα εκπαιδευτικά σεμινάρια του Supply Chain Institute

Με live webinars,  διαδικτυακές πλατφόρμες και web-δράσεις το Supply Chain Institute θα συνεχίσει να υλοποιεί τα εκπαιδευτικά του σεμινάρια και να ενημερώνει εξ αποστάσεως τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην εφοδιαστική αλυσίδα και τα logistics, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την υγεία τους έναντι του κοροναϊού όπως προβλέπει και το μέτρο  που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 956/21.3.20 (τ. Β’), για προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, για το χρονικό διάστημα από 21.3.2020 έως και 10.4.2020, των πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων, δημοσίων και ιδιωτικών, κάθε τύπου και βαθμού της χώρας. 

Το Supply Chain Institute σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα ακόλουθα: ” Στο Supply Chain Institute τρέχουσα προτεραιότητά μας είναι να μείνουμε σπίτι υγιείς (εργαζόμενοι απομακρυσμένα) ώστε να ξεπεράσουμε όλοι την πρωτοφανή και ανεξέλεγκτη αυτή κρίση που μαστίζει τον πλανήτη. Έτσι, την επόμενη μέρα, θα μπορούμε να συνεχίσουμε να παράγουμε το έργο που προσφέρουμε στην κοινότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics. Μπορείτε να μας βρείτε στα κινητά μας τηλέφωνα, στα emails μας ή να μας στείλετε το μήνυμά σας μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για:

  • Νέα live webinars μικρής διάρκειας 2 τετραώρων
  • Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στελεχών αποθήκης που θα είναι διαθέσιμο live μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας
  • Άλλες web-δράσεις με επίκαιρα θέματα σχετικά με τη σημερινή υπό την απειλή του κορονοϊού εύρυθμη λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας και το business continuity στα logistics

Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους και είμαστε βέβαιοι ότι με το πέρας της δοκιμασίας θα είμαστε όλοι σοφότεροι!» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το Supply Chain Institute.