Γνωρίστε τους ομιλητές του Logi.C special “Supply Chain goes Paperless” στις 8 Απριλίου

Ήδη 280 προ-εγγραφές συνέδρων

Όλα έτοιμα για το digital event LOGI.C special που διοργανώνεται από την O.MIND CREATIVES υπό τον συντονισμό του SC&L, την Πέμπτη 8 Απριλίου, από τις 15.00 έως τις 19.00 μ.μ., υπό τον τίτλο «Supply Chain goes Paperless”.

Για την νέα πραγματικότητα των απαραίτητων paperless υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, είτε αυτές είναι αναγκαίες λόγω της απαίτησης όλο και περισσότερων επιχειρήσεων για μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος της εφοδιαστικής τους αλυσίδας, είτε κατέστησαν απαραίτητες για την αποφυγή χρήσης χαρτιού από πολλαπλούς χρήστες κατά τη διάρκεια της πανδημίας, θα μιλήσουν μια σειρά στελεχών από πολυάριθμες εταιρείες του χώρου, ενώ σε δεύτερο πάνελ θα υπάρξει διεξοδική συζήτηση της «επόμενης ημέρας», υπό τον σχολιασμό του πολύπειρου Μιχάλη Ζιγλή.

Μαζί μας λοιπόν θα έχουμε την χαρά και την τιμή να έχουμε, τον Τάσο Πατσιλινάκο, Commercial Director Supply Chain WMS, ο οποίος θα αντιπροσωπεύσει την Entersoft ως Μέγα Χορηγό και θα μιλήσει για paperless εφαρμογές στο τελευταίο μίλι. Αμέσως μετά ο Κώστας Χανιώτης θα παρουσιάσει μαζί με συνεργάτη του το case study του Πλαισίου με εφαρμογή της Telenavis, ενώ μαζί μας επίσης στο πρώτο πάνελ θα έχουμε και τον Λευτέρη Κατσαρό από την Cima Software. Παράλληλα το πάνελ θα πλαισιώσουν και εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες ψηφιοποίησης εγγράφων, ενώ θα αναλυθούν λύσεις και ιδέες που έρχονται από την διεθνή σκηνή. Την συζήτηση του β’ πάνελ θα προετοιμάσει εκ μέρους της ΟΦΑΕ και της IRU η κα Ηρώ Δουμάνη, παρουσιάζοντας τις δυνατότητες του eCMR.

Τις προκλήσεις του μέλλοντος θα συζητήσουν υπό τον σχολιασμό του Μιχάλη Ζιγλή, οι κ.κ. Χανιώτης από την Telenavis, Καυκής από την MyNext Io, Πατσιλινάκος από την Entersoft, Κιαπέκος από την Med Frigo, ενώ τις θεσμικές αδυναμίες θα αναλύσει μαζί μας η κα Δουμάνη με τον θεσμικό της ρόλο.

Μέγας Χορηγός του Συνεδρίου Logi.C special, είναι η Entersoft και Χορηγός η Cima Software, τα ψηφιακά περίπτερα των οποίων θα μπορεί κάθε σύνεδρος να επισκεφτεί και να πληροφορηθεί για τις εφαρμογές τους, μέσω της πλατφόρμας υποστήριξης του συνεδρίου Eventora που ήδη μετράει 280 προ-εγγραφές!

Για να παρακολουθήσετε το Logi.C special, “Supply Chain goes Paperless”, εγγραφείτε δωρεάν εδώ