Για το project σιδηροδρομικής σύνδεσης Οινοφύτων-Μάνχαϊμ πήρε “χρυσό” η Trancombi Express

 

Για μια ιδιαίτερη καινοτομία της, έλαβε Χρυσό Βραβείο η εταιρεία Transcombi Express. Η εταιρεία έλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία

Λύσεις & Υπηρεσίες στις Χερσαίες Μεταφορές, για το έργο “Απ’ ευθείας Σιδηροδρομική Σύνδεση από τα Οινόφυτα Βοιωτίας με το Mannheim-Γερμανίας, για ασφαλή & περιβαντολλογικά φιλική μεταφορά”.

Βασικό χαρακτηριστικό της υπηρεσίας είναι η αξιοπιστία, η ακρίβεια και η σταθερότητα στους χρόνους και στις ώρες αναχώρησης & άφιξης σε Οινόφυτα, Θεσσαλονίκη και Mannheim. Εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα τόσο για την εταιρία Transcombi Express όσο και για τους πελάτες της είναι τα περιβαλλοντικά οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση του σιδηροδρόμου και κυρίως όσον αφορά στην αισθητή μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου για το σύνολο του μεταφορικού έργου που διαχειρίζεται η εταιρία (Green Logistics & Αποτύπωμα άνθρακα).

Το βραβείο (στη διοργάνωση Supply Chain Awards 2018) παρέλαβε από τον κ. Εμμανουήλ Βιτσαρά, ο Διευθυντής Ανάπτυξης της εταιρίας κ. Στέλιος Καπετανάκης ο οποίος στη συνέχεια ευχαρίστησε τους υπαλλήλους και συνεργάτες της Transcombi Express που εργάστηκαν και της εμπιστεύθηκαν αυτό το έργο.