Γενικό Κέντρο Ελέγχου Αποστολών δημιουργεί η GEFCO στο Άμστερνταμ

 

Η GEFCO, ένας παγκόσμιος προμηθευτής σύνθετων υπηρεσιών αλυσίδας εφοδιασμού και ο ευρωπαϊκός ηγέτης στην ολοκληρωμένη εφοδιαστική οχημάτων, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του ειδικού κέντρου ελέγχου αποστολών (MCC) στο Άμστερνταμ για τη διαχείριση των παγκόσμιων χρονικά κρίσιμων λύσεων (Time Critical Solutions – TCS) στο πλαίσιο της γραμμής προώθησης φορτίων.

Το Κέντρο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει 24/7 τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της GEFCO σε όλο τον κόσμο, υποστηρίζοντας τις αποκλειστικές TCS ομάδες δικτύου της, μαζί με τους συνεργάτες-συνεργάτες σε όλο τον κόσμο.

 Εξέλιξη της εμπειρίας σε λύσεις κρίσιμου χρόνου

Ο τομέας Προώθησης φορτίων της GEFCO διευθύνει ένα παγκόσμιο δίκτυο TC διαχειριστών και συνεργάζεται με πελάτες σε τοπικό επίπεδο για την παροχή τόσο προγραμματισμένων όσο και μη προγραμματισμένων επειγουσών αποστολών. Η συνεχιζόμενη κουλτούρα της GEFCO για “ατελείωτη εγγύτητα” (Infinite proximity) – η δημιουργία συνεργασιών με τους πελάτες της και η παροχή ενοποιημένων λύσεων – αποτελούν τους μοχλούς για τις λύσεις κρίσιμης χρονικά σημασίας για το MCC για να προσδώσουν πραγματικά πρόσθετη αξία στις επιχειρήσεις των πελατών τους.

Οι υπηρεσίες TCS της GEFCO έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν άμεσες απαντήσεις στις απαιτήσεις επείγουσας παράδοσης των πελατών, προσφέροντας ολοκληρωμένες, παγκόσμιες κρίσιμες λύσεις αερομεταφοράς που μπορούν να παρακολουθούνται  καθ’ όλη τη διάρκεια της αποστολής.

Το MCC θα παρακολουθεί όλες τις TCS λύσεις αποστολής φορτίων που ταξινομούνται παγκοσμίως μέσω του πρωτοποριακού παγκόσμιου ΙΤ συστήματος για να εξασφαλίσει ότι το δίκτυο θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται σε KPIs υψηλής απόδοσης για τους πελάτες και θα υποστηρίζει τις τοπικές TCS ομάδες λειτουργίας της GEFCO με μεγαλύτερη εικόνα για τις παγκόσμιες αποστολές για να εξασφαλίσει ταχύτερη εξυπηρέτηση που παρέχει πρόσθετη αξία στις επιχειρήσεις των πελατών.

Το MCC θα λειτουργεί επίσης ως ενιαίο σημείο επαφής για τους παγκόσμιους πελάτες, παρέχοντας ενημερώσεις παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις επείγουσες παγκόσμιες αποστολές, λόγω του συνδυασμού της παγκόσμιας κάλυψης της GEFCO και της τοπικής εξειδίκευσης για τους πελάτες.

Επιτυγχάνοντας αποτέλεσμα από το πρώτο βήμα

Ως ηγέτης στην αυτοκινητοβιομηχανία, το MCC επηρεάζει θετικά τη σειρά λύσεων που ήδη παρέχει η GEFCO στον κλάδο. Η διαχείριση των κρίσιμων ως προς το χρόνο λύσεων από το MCC παρέχει ήδη επιτυχημένη ποιοτική επιτυχία στο automotive χαρτοφυλάκιο πελατών της GEFCO, με πρόσφατα παραδείγματα, όπως η οργάνωση πτήσης τσάρτερ, με απόκτηση όλων των απαραίτητων αδειών και η παράδοση door to door από την Τσεχία προς τις ΗΠΑ σε 48 ώρες από το αίτημα του πελάτη, εξοικονομώντας εκείνον εκτεταμένες δαπάνες από μια πιθανή στάση εργοστασιακών κατασκευών.

Σχολιάζοντας το λανσάρισμα, ο Klaas Sybrandy, Διευθυντής του Global TCS Freight Forwarding στην GEFCO, δήλωσε: «Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για την ταχέως αναπτυσσόμενη λειτουργία προώθησης φορτίων. Το Κέντρο Ελέγχου Αποστολών (MCC)  ενισχύει σημαντικά τα διαπιστευτήριά μας στις κρίσιμες χρονικά λύσεις. Με όλες τις αποστολές να παρακολουθούνται στενά από την εξαιρετική και έμπειρη MCC ομάδα μας, θα διασφαλίσουμε ότι βρίσκουμε πάντα την ταχύτερη δυνατή λύση για όλες τις προγραμματισμένες και μη επείγουσες αποστολές για τους πελάτες μας».

Η ομάδα MCC θα διευθύνεται από τους Vincent Karbet και Chantal van Loen, οι οποίοι και οι δύο διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στην TCS λειτουργία. Ο Vincent εργάστηκε στη διεθνή βιομηχανία αποστολής φορτίων για πάνω από 15 χρόνια, συμπεριλαμβανομένων εκτελεστικών ρόλων στην DHL Same Day, ενώ η Chantal ήταν υπεύθυνη για τις ειδικές υπηρεσίες της TNT στην Ολλανδία για πάνω από 10 χρόνια.

Η εκκίνηση του MCC από την GEFCO ακολουθεί την πρόσφατη παρουσίαση της καινοτόμου φωνητικά ενεργοποιημένης λύσης παρακολούθησης και παρακολούθησης για TCS, TRACY, που αναπτύχθηκε για τους πελάτες που ζητούν υπηρεσία προώθησης φορτίων και απαιτούν την επόμενη γενιά παρακολούθησης αποστολών υψηλής προτεραιότητας σε πραγματικό χρόνο, εκεί που η ταχύτητα και η αποδοτικότητα είναι ύψιστης σημασίας.

Η GEFCO έχει επίσης δημιουργήσει ένα Εργοστάσιο Καινοτομίας με στόχο τον εντοπισμό καινοτόμων σχεδίων από τους εργαζομένους, παρέχοντας τους κατάλληλους πόρους για την υποστήριξη της ανάπτυξής τους καθώς και για την προώθηση των καινοτόμων ιδεών και της δημιουργικότητας μέσα στην επιχείρηση.