Βράβευση της DB Schenker Ελλάδος στα «Transport & Logistics Awards 2017»

Μία πολύ σημαντική διάκριση έλαβε η DB Schenker Ελλάδος στα βραβεία Transport & Logistics Awards 2017 by ΠΑΕΓΑΕ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 7ης Φεβρουαρίου 2017 στον Πολυχώρο Αθηναίς.

Tα βραβεία διοργανώθηκαν από το Supply Chain Institute και την Boussias Communications, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών.

Η DB Schenker Ελλάδος έλαβε το βραβείο EXCEPTIONAL για “New Frontiers in International Supply Chain & Logistics through DB Schenker – Cosco cooperation”. Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας DB Schenker κ. Θωμάς Αρβανίτης.

H σημαντικότατη αυτή διάκριση απονεμήθηκε στην DB SCHENKER για την καινοτόμο λύση (innovation), για τα Ελληνικά δεδομένα, της διασύνδεσης της Κίνας με την Ανατολική Ευρώπη, προσφέροντας υπηρεσίες συνδυασμένων μεταφορών (intermodal solutions) πλήρων συρμών τραίνων μέσω του λιμένος Πειραιά και επιστροφής έμφορτων τραίνων προς την Ελλάδα και Transit Πειραιά.

Στο χώρο παρευρέθηκαν περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς του κλάδου στη χώρα μας, ο υφυπουργός Μεταφορών κύριος Νίκος Μαυραγάνης, o κύριος Ανδριανόπουλος, εκπροσώπους Υπουργείων, Συνδέσμων και δημοσιογράφοι. Τα έργα αναδείχθηκαν από ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από εξέχοντες ακαδημαϊκούς και διακεκριμένα στελέχη του κλάδου, μέσω αδιάβλητης online διαδικασίας.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η κ. Μαριλένα Αργυρού, Managing Director του Supply Chain Institute.