Βιομηχανικά ρολά και συστήματα φορτοεκφόρτωσης θα παρουσιάσει η ΚΟΛΛΙΑΣ Ε.Π.Ε. στην έκθεση FROZEN FOOD & FOOD LOGISTICS

 

Η εταιρεία ΚΟΛΛΙΑΣ Ε.Π.Ε., μια σύγχρονη καθετοποιημένη βιομηχανική μονάδα με δυναμική παρουσία στον βιομηχανικό χώρο, πρωτοπορεί και ηγείται δυναμικά στη μελέτη, στον σχεδιασμό και στην κατασκευή βιομηχανικών ρολών και συστημάτων φορτοεκφόρτωσης σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Η φιλοσοφία αλλά και κολοφώνας της επιτυχίας της  είναι η ικανοποίηση των πελατών που διασφαλίζεται με την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων υψηλών προδιαγραφών ποιότητας, αισθητικής και ασφάλειας.

Το τμήμα μελέτης και σχεδιασμού, το τμήμα κατεργασιών εξοπλισμένο με υπερσύγχρονες CNC εργαλειομηχανές και το εργαστήριο δοκιμών αποτελούν την αιχμή του δόρατος για την εξολοκλήρου παραγωγή του μηχανολογικού εξοπλισμού, διευρύνοντας την ήδη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της.

Αποστολή και όραμα της εταιρείας ΚΟΛΛΙΑΣ Ε.Π.Ε. είναι η ανταπόκριση στις προσδοκίες των πελατών της και η εδραίωση της θέσης της στην παγκόσμια αγορά ως πρώτη επιλογή στον τομέα του βιομηχανικού ρολού και των συστημάτων φορτοεκφόρτωσης.

Για να μάθετε περισσότερα για την ΚΟΛΛΙΑΣ Ε.Π.Ε. επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.kolliasdoors.com

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση FROZEN FOOD & FOOD LOGISTICS από την επίσημη ιστοσελίδα www.frozenfoodexpo.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.