Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός: Μη λιπαινόμενοι κοχλιοφόροι αεροσυμπιεστές KAESER KOMPRESSOREN

Οι διβάθμιοι μη λιπαινόμενοι κοχλιοφόροι αεροσυμπιεστές KAESER έχουν σχεδιαστεί για να διαρκούν πολλά χρόνια εξασφαλίζοντας αξιόπιστη λειτουργία και υψηλότατη απόδοση. Κατασκευάζονται από γνωστά και δοκιμασμένα εξαρτήματα – αποτέλεσμα της εμπειρίας της KAESER στον τομέα της μηχανολογίας σχεδόν ενός αιώνα.

Οι μηχανικοί της Kaeser δημιούργησαν μια καινοτόμο ιδέα στην σχεδίαση των διβάθμιων μη λιπαινόμενων κοχλιοφόρων αεροσυμπιεστών. Σαν αποτέλεσμα αυτής της σχεδίασης, μόνον οι διβάθμιοι μη λιπαινόμενοι κοχλιοφόροι αεροσυμπιεστές της KAESER διατίθενται με αερόψυξη για εγκατεστημένη ισχύ κινητήρα έως και 355 kW. Η σχεδίαση αυτών των συστημάτων έχει γίνει με γνώμονα τη μέγιστη ευκολία στη χρήση και τη συντήρηση απευθείας από το πρώτο στάδιο της σχεδίασης.

Τα λιγότερα αναλώσιμα μέρη, καθώς και η χρήση των υλικών εξαιρετικής ποιότητας, εξασφαλίζουν μειωμένες απαιτήσεις συντήρησης, μεγάλα διαστήματα λειτουργίας και παρατεταμένη διάρκεια λειτουργίας. Η εξαιρετική προσβασιμότητα στα εξαρτήματα ως αποτέλεσμα του μεγάλου μεγέθους των θυρών συντήρησης και του αρθρωτού μεταψύκτη αποτελούν ορισμένα μόνο από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το σέρβις τόσο εύκολο.