Α. & Δ. ΓΚΟΝΤΟΣΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.: Πετρελαιοκίνητο ανυψωτικό περονοφόρο MANITOU MI 25 D

Η εταιρεία Α. & Δ. ΓΚΟΝΤΟΣΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. παρουσιάζει το MI 25 D πετρελαιοκίνητο περονοφόρο ανυψωτικό μηχάνημα 2,5 τόνων του γαλλικού Οίκου MANITOU.

Το περονοφόρο ανυψωτικό όχημα MI 25 D έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει φορτία έως και 2,5 τόνων σε όλα τα πιθανά είδη εδαφών. Ο ισχυρός κι αποδοτικός κινητήρας πετρελαίου του ιαπωνικού Οίκου Yanmar με την ιδανική κατασκευή του για βαριές εφαρμογές, εξασφαλίζει γρήγορη, εύκολη, οικονομική και απροβλημάτιστη συντήρησή με τελικό αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη μακροζωία του κινητήρα.

Η εύκολα προσιτή καμπίνα οδηγού είναι εξοπλισμένη με ρυθμιζόμενη στήλη τιμονιού και εργονομικό πίνακα ελέγχου, ενώ ο καινοτόμος σχεδιασμός και η βελτιστοποιημένη τοποθέτηση του αντίβαρου επιτρέπουν την άριστη ορατότητα και τη μέγιστη ασφάλεια χειριστή & φορτίου και στιβαρό σχεδιασμό.

Το πεντάλ τροφοδοσίας είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα για τους χρήστες που θέλουν να πλησιάζουν το φορτίο τους όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά ή να ξεφύγουν ομαλά από δύσκολες καταστάσεις ελιγμών.