Αποκλειστική μελέτη από την ΕΥ στην ειδική έκδοση «Discover Greek Logistics»

Στο πλαίσιο της προσπάθειας διεθνοποίησης των ελληνικών Logistics, η o.mind Creatives, εκδότρια εταιρεία του Supply Chain & Logistics magazine, εδώ και δέκα χρόνια, συμμετέχει στην πρώτη οργανωμένη προσπάθεια παρουσίας ελληνικών εταιρειών σε μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού.

Το Greek Pavilion στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση για την Εφοδιαστική Αλυσίδα, τις Εμπορευματικές Μεταφορές και τα Logistics, στην «Transport-Logistiks 2017» στο Μόναχο της Γερμανίας τον Μάιο του 2017, θα φιλοξενεί 18 ελληνικές επιχειρήσεις υπό το γενικό ΜΟΤΟ «DISCOVER GREEK LOGISTICS».

Αυτός ακριβώς θα είναι και ο γενικός τίτλος, της πρωτοποριακής Ειδικής Έκδοσης του SC&L, ως μια κίνηση εξωστρέφειας των ελληνικών logistics.

Στο πλαίσιο της Έκδοσης, που σκοπός της –μεταξύ άλλων- είναι να αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οδηγό – directory για ξένους επενδυτές, η o.mind Creatives ενώνει τις δυνάμεις της με την ΕΥ, αναθέτοντας στη δεύτερη τη διενέργεια αναλυτικής πολυσέλιδης μελέτης για την «Χαρτογράφηση της ελληνικής αγοράς Εφοδιαστικής Αλυσίδας και τις Μελλοντικές της Τάσεις».

Η αποκλειστική Μελέτη της ΕΥ, θα παρουσιαστεί αποκλειστικά μέσω της Ειδικής Έκδοσης στην Ενότητα «Join the Greek Logistics Hub», ενώ τα αποτελέσματά της θα παρουσιαστούν και στην ελληνική αγορά σε χρόνο & τόπο που θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω.

Στην Πολυσέλιδη Αποκλειστική Μελέτη Τάσεων για το μέλλον της ελληνικής αγοράς Παροχής Υπηρεσιών Logistics, οι ερευνητές της ΕΥ, μέσω απευθείας συνεντεύξεων με εταιρείες και φορείς του κλάδου, θα αναδείξουν τις δυνατότητες του Greek Logistics Hub, ενώ θα συγκεντρωθούν αναλυτικά στατιστικά στοιχεία, ώστε να αποδοθεί μια πλήρης ποσοτική και ποιοτική εικόνα για την ελληνική αγορά προς τους αναγνώστες της διεθνούς έκδοσης στο εξωτερικό.