ΑΝΥΜΗ Ε.Π.Ε.: Ρομποτικά μηχανήματα της Yale με τεχνολογία Balyo

Έπειτα από μία εντατική δεκαετή έρευνα η Yale Material Handling ανακοίνωσε την κυκλοφορία τριών ρομποτικών μηχανημάτων: το order picker MO25, τον τράκτορα MO50-70T και το ανυψωτικό με αντίβαρα MC10-15. Όλα τα παραπάνω μηχανήματα διαθέτουν τεχνολογία Balyo, δηλαδή τεχνολογία πλοήγησης Goeguidance που αναγνωρίζει τη μοναδικότητα ενός κτιρίου, αναγνωρίζοντας στοιχεία όπως: τοίχοι, ράφια, κολώνες, μηχανές κ.λπ.

Το ρομπότ εκτελεί 360° σάρωση του περιβάλλοντος και σε πραγματικό χρόνο συσχετίζει αυτό που βλέπει με τον χάρτη αναφοράς που παράγεται κατά την εγκατάσταση. Με βάση τα υπάρχοντα μηχανήματα MO25, MO50-70T και MC10-15, τα ρομποτικά της Yale είναι κατάλληλα να εκτελέσουν ένα ευρύτατο φάσμα εφαρμογών. Έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να έχουν μια διπλή λειτουργία δηλαδή να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και χειροκίνητα για την ολοκλήρωση μη αυτοματοποιημένων εργασιών.

Οι χειριστές μπορούν να ανακτήσουν τον έλεγχο με το πάτημα ενός κουμπιού, εξαλείφοντας την ανάγκη για την αγορά ξεχωριστού εξοπλισμού, προσδίδοντας ευελιξία σε απρόβλεπτες απαιτήσεις. Η λύση ρομποτικών της Yale είναι πλήρως κλιμακούμενη – από ένα και μόνο μηχάνημα έως και ένα μεγάλο στόλο – ώστε να ταιριάζει ιδανικά σε κάθε τύπο επιχείρησης ανεξάρτητα από το μέγεθος της.

H Yale αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά για την Ελλάδα από την ΑΝΥΜΗ Ε.Π.Ε.,  εταιρεία βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας μίσθωσης και σέρβις ανυψωτικών μηχανημάτων.