ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ: Η Yale λανσάρει το νέο VX Gold Edition

 

Το νέο VX Veracitor Gold Edition έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να απαιτεί λιγότερη συντήρηση και να είναι ανθεκτικότερο σε εφαρμογές βαρέως τύπου. Οι λαμπτήρες αλογόνου αντικαταστάθηκαν με φώτα LED. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του χρόνου downtime των εξόδων συντήρησης.

Η εργονομία ενισχύεται περαιτέρω με την προσθήκη καθίσματος με ρυθμιζόμενη πλάτη για εξαιρετική άνεση οδήγησης και χαμηλά επίπεδα κραδασμών. Επίσης ο νέος ιστός Hi-Vis™ παρέχει εξαιρετική ορατότητα, άνεση και παραγωγικότητα στο χειριστή.

Ο χειρισμός ευαίσθητων φορτίων υψηλής αξίας (π.χ. ρολά χαρτιού) γίνεται ακόμη πιο εύκολος με τη λειτουργία Return to Set Tilt (RST) κατά την οποία το VX Gold Edition συγκρατεί τις περόνες του σε οποιαδήποτε προκαθορισμένη γωνία κλίσης, για ευκολότερη και ασφαλέστερη εκφόρτωση και εκφόρτωση.

Διαθέτει ένα πρωτοποριακό σύστημα προστασίας κινητήρα και ρυθμιζόμενο περιοριστή ταχύτητας Techtronix. Με τον εντοπισμό κρίσιμων συνθηκών, όπως χαμηλή πίεση λαδιού ή υπερθέρμανση, το σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό να βρει κατάλληλο χώρο για παρκάρισμα έτσι ώστε να διορθωθεί η τυχόν ζημιά.

Το καινοτόμο σύστημα ψύξης του λειτουργεί σε χαμηλότερες θερμοκρασίες παρέχοντας μεγαλύτερους χρόνους λειτουργίας και αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων. Το σύστημα CSE παρέχει εξαιρετική πλευρική σταθερότητα, επιτρέποντας στους χειριστές να μετακινούνται με άνεση πάνω σε ανώμαλες επιφάνειες. Με τη χρήση ενός εργονομικά σχεδιασμένου χειριστηρίου Mini Lever AccuTouch™ παρέχεται ευρύτερος έλεγχος των λειτουργιών του οχήματος και του Autospeed Hydraulics.