ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ: Η Yale επεκτείνει τη σειρά εποχούμενων τρακτόρων

Η Yale® Europe Material Handling, μια από τις τρεις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες ανυψωτικών, επεκτείνει την γκάμα της σε εποχούμενους τράκτορες ρυμούλκησης με το λανσάρισμα δύο νέων μοντέλων Yale® MT70 τριών τροχών και MT80 τεσσάρων τροχών.

Οι εποχούμενοι τράκτορες της Yale® μπορούν να ρυμουλκήσουν από 7.000 έως 8.000 κιλά αντιστοίχως. Αποτελούν την ιδανική λύση σε αυτοκινητοβιομηχανίες, γαλακτοβιομηχανίες, για εργασίες τροφοδοσίας ή εφαρμογές όπου τα μηχανήματα πρέπει να λειτουργούν σε εσωτερικό  ή εξωτερικό περιβάλλον. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εργονομία αποτελεί κεντρικό σημείο της φιλοσοφίας της Yale®, με εύκολη πρόσβαση ενός μόνο σκαλοπατιού στον εποχούμενο τράκτορα και ένα άνετο κάθισμα που περιστρέφεται. Υπάρχει η δυνατότητα να εξοπλιστούν με καμπίνα από χάλυβα, ή PVC, για προστασία του χειριστή από καιρικά φαινόμενα.

Και τα δύο μοντέλα ΜΤ 70 – 80 παρέχονται πλήρως συμβατά να λειτουργούν με το σύστημα τηλεματικής Yale Vision, το οποίο παρέχει διαδικτυακή διαχείριση in real time από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι οι επιδόσεις του στόλου και του χειριστή μπορούν εύκολα να καταγραφούν και να αναλυθούν. Τα ανυψωτικά μηχανήματα της Yale® αντιπροσωπεύονται κατά  αποκλειστικότητα για την Ελλάδα από την ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ, εταιρεία βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας μίσθωσης και σέρβις ανυψωτικών μηχανημάτων, μέλος του Ομίλου Τιτόπουλου.