Ανανέωση της συνεργασίας της Yale με την ANYMH ΕΠΕ

H ANYMH EΠΕ μια από τις πιο αξιόπιστες και έμπειρες εταιρείες ανυψωτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα, ανανεώνει την συνεργασία της ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ανυψωτικών μηχανημάτων της Yale® στην Ελλάδα.

Η Yale® Europe Material Handling αποτελεί μία από τις τρεις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες ανυψωτικών μηχανημάτων στον κόσμο με μια μεγάλη γκάμα ανυψωτικών μηχανημάτων που κυμαίνεται από τα απλά stacker έως και μηχανήματα διαχείρισης εμπορευματοκιβωτίων για εργασία σε container.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ΑΝΥΜΗ Γ. ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ είναι η εταιρεία που αντιπροσώπευσε την Yale® από την πρώτη στιγμή της παρουσίας της στην Ελλάδα και συνεχίζει εδώ και 18 χρόνια. «Με την παρούσα ανανέωση της συνεργασίας μας με την Yale® επισφραγίζεται για ακόμη μια φορά η άριστη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών, η  εμπιστοσύνη της Yale®  στην ελληνική αγορά και η πεποίθηση ότι σύντομα η αγορά περονοφόρων θα παρουσιάσει σημαντική αύξηση δεδομένης της παλαιότητας του υπάρχοντος στόλου» τονίζει ο κ. Παντελής Τιτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ.

Με 22 έτη εμπειρία στον χώρο της εμπορίας, επισκευής και μίσθωσης περονοφόρων, η ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη. Η ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ είναι επίσης μια από τις πρώτες εταιρείες που εδώ και 20 χρόνια ξεκίνησε τη μακροχρόνια μίσθωση περονοφόρων, επενδύοντας στη δημιουργία ενός από τους μεγαλύτερους στόλους περονοφόρων μηχανημάτων στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.titopoulos.gr και www.rentaforklift.gr