Ανακαλύψτε τη νέα γενιά ανυψωτικών Hyundai στο περίπτερο της ΦΙΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – FILLISLIFT στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η FillisLift πρωταγωνιστεί στον χώρο των περονοφόρων και λοιπών ανυψωτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα. Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της HYUNDAI CONSTRUCTION EQUIPMENT διοχετεύει συνεχώς στην ελληνική αγορά καινούρια μηχανήματα και ανταλλακτικά, ενώ διαθέτει σήμερα έναν σύγχρονο στόλο με περισσότερα από 350 ανυψωτικά μηχανήματα παντός τύπου, προσφέροντας λύσεις για κάθε ανάγκη αγοράς ή ενοικίασης ανυψωτικού.

Τα 35 χρόνια εμπειρίας της στις επισκευές ανυψωτικών μηχανημάτων και η υψηλή τεχνολογική κατάρτιση του προσωπικού εξασφαλίζουν την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των ανυψωτικών σας κάτω από όλες τις συνθήκες.

Οι υπηρεσίες FillisRent και FillisService της εταιρείας, είναι αντίστοιχα στοχοπροσηλωμένες στο κομμάτι της ενοικίασης και των επισκευών ανυψωτικών, ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη των πελατών της για ανυψωτικά μηχανήματα, ενώ οι συνεργασίες της με κορυφαίες εταιρείες όπως η Genie, η CVS Ferrari και άλλες εξασφαλίζει ότι οποιοδήποτε κι αν είναι το φορτίο η FillisLift έχει τη λύση.


Για να μάθετε περισσότερα για την  ΦΙΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – FILLISLIFT επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.fillislift.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.