Πολυθεματικά τα LOGI.C 2023 στην Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

1 διεθνές συνέδριο – 1 πανελλήνια έρευνα – 3 κεντρικές θεματικές

Πολυθεματικά, πλουραλιστικά και πολυάριθμα αναμένεται να είναι εφέτος τα συνέδρια LOGI.C 2023 που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της 9ης έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» και η οποία θα διεξαχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2023, στο Metropolitan Expo, υπό την διοργάνωση της O.MIND CREATIVES.

Το συνεδριακό κομμάτι της έκθεσης αναβαθμίζεται και εμπλουτίζεται διαρκώς. Ήδη, 6 μήνες πριν από την έκθεση, προετοιμάζονται εντατικά στο πλαίσιο της έκθεσης:

  • 1 Διεθνές Συνέδριο υπό την ομπρέλα του Ε.Ε.ΣΥ.Μ. με τίτλο «Disruptions in freight transport and logistics from external factors» και η καθιερωμένη πλέον «Βράβευση εργασιών Βραβείου Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ. Δημήτριος Τσαμπούλας 2023»
  • Η διενέργεια πανελλήνιας έρευνας με θέμα «Ε-Commerce Logistics & Last Mile Orchestration. Διερευνώντας το ελληνικό οικοσύστημα του ηλεκτρονικού εμπορίου» υπό την επιστημονική επιμέλεια της OPTILOG Advisory Services, με την αιγίδα και τη συμμετοχή του GRE.CA & πραγματοποίηση event Κεντρικής Θεματικής με τίτλο «Ecommerce Transform Logistics»
  • Προετοιμασία του 2ου Event Κεντρικής Θεματικής «Innovation move Logistics Forward» με την εμπλοκή φορέων και επιχειρήσεων του ευρύτερου κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας
  • Στο πλαίσιο της Cargo Truck & Van Expο, ήδη έχει ανατεθεί το 3ο Event Κεντρικής Θεματικής «Mobility Forum. Ηλεκτροκίνηση & Εναλλακτικά Καύσιμα»

Παράλληλα με τις 3 κεντρικές θεματικές που διενεργούνται υπό την εποπτεία του περιοδικού Supply Chain & Logistics, Συλλογικοί Φορείς & Ενώσεις, Εταιρείες Συμβούλων και υψηλόβαθμα στελέχη, που εμπλέκονται στην αγορά Εφοδιαστικής Αλυσίδας, επεξεργάζονται άλλες θεματικές, που αφορούν μικρότερα σε διάρκεια, εξίσου σημαντικά για την αγορά events, τα οποία θα διενεργηθούν στο πλαίσιο των πολύ-θεματικών LOGI.C 2023.

«Τρέχει» η προετοιμασία της έκθεσης. Ήδη 150 συμμετοχές

Την ίδια στιγμή, η 9η Έκθεση για Εφοδιαστική Αλυσίδα – Logistics & Επαγγελματικά Οχήματα, «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo», ήδη «τρέχει» με γοργό ρυθμό, καθώς έχει εξασφαλίσει τις πρώτες 150 συμμετοχές σε 3 εκθεσιακά halls, από όλο το φάσμα της επιχειρηματικότητας που σχετίζεται με την Εφοδιαστική Αλυσίδα και τις Εμπορευματικές Μεταφορές.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.supplychainexpo.gr.