Ανέπαφες συναλλαγές μέσω μηχανημάτων POS ή πομποδεκτών στις ηλεκτρονικές λωρίδες

Η Ολυμπία Οδός, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους οδηγούς, ταξιδιώτες και τους εργαζομένους της, και στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού Covid-19, συστήνει στους ταξιδιώτες να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών. Συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο τρόποι ανέπαφης συναλλαγής:

  1. Μέσω POS σε όλες τις λωρίδες με Αυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής (APM) των μετωπικών και πλευρικών σταθμών διοδίων της Ολυμπίας Οδού. Η διαδικασία είναι απλή και πολύ σύντομη:

Περνώντας από τη Λωρίδα των Αυτόματων Μηχανημάτων Πληρωμής (με το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα) αγγίζουμε τον αναγνώστη ανέπαφων συναλλαγών με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μας και περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα για την εκτύπωση της απόδειξης.

Δείτε στο www.olympiaodos.gr τις οδηγίες για τον τρόπο χρήσης των POS στις λωρίδες με Μηχάνημα Αυτόματης Πληρωμής.

  1. Μέσω των ηλεκτρονικών λωρίδων εφόσον είναι κάτοχοι του πομποδέκτη της Ολυμπίας Οδού (Ο-pass) ή των πομποδεκτών της Αττικής Οδού (e-pass), της Γέφυρας (Γέfυρα–epass), του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου (Εway).

 

Οι κάτοχοι πομποδέκτη O-pass, που περνούν από τις ηλεκτρονικές λωρίδες, υπενθυμίζεται ότι μπορούν να φορτίζουν το λογαριασμό τους ηλεκτρονικά μέσω του www.olympiaodos.gr στην ενότητα O-pass/ Είμαι συνδρομητής- Σύνδεση. https://www.olympiaodos.gr/operation/O-pass/

Η Ολυμπία Οδός συνεχίζει το έργο της με σταθερό προσανατολισμό στην ασφάλεια όλων μας και την παροχή υπηρεσιών των χρηστών του αυτοκινητόδρομου με ευθύνη και αποτελεσματικότητα.