Έρευνα για την Αποτύπωση της Λειτουργίας Εφοδιαστικής Αλυσίδας στον κλάδο του Κρέατος

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, 10:30-12:00 στο πλαίσιο της έκθεσης Frozen Food

Στο πλαίσιο της έκθεσης Frozen Food (10-11-12 Νοεμβρίου 2018, Metropolitan Expo) η o.mind Creatives με την Optilog Advisory Services διενεργούν από κοινού για πρώτη φορά στον κλάδο μελέτη Καταγραφής και Αποτύπωσης της Υφιστάμενης Κατάστασης και των Προοπτικών του Μέλλοντος για την Λειτουργία της Εφοδιαστικής Αλυσίδας στον τομέα Παραγωγής & Εμπορίας Κρέατος.

Υπό την επιμέλεια των περιοδικών Meat Place και Supply Chain & Logistics magazine στο πλαίσιο της 3πλης Έκθεσης, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, ένα εξειδικευμένο πάνελ συζήτησης – ομάδα εργασίας, θα κληθεί να αναλύσει τα συμπεράσματα της μελέτης, που θα παρουσιάσουν οι σύμβουλοι της Optilog Advisory Services και θα βολιδοσκοπήσουν τις προοπτικές του μέλλοντος.

  • 1η Έρευνα για την Καταγραφή-Αποτύπωση της Υφιστάμενης Κατάστασης & των Προοπτικών του Μέλλοντος στην Λειτουργία της Εφοδιαστικής Αλυσίδας στον τομέα Παραγωγής & Εμπορίας Κρέατος _ Κυριακή 11 Νοεμβρίου, 10:30 πμ – 12:00 μμ_ Αίθουσα Παράλληλων Εκδηλώσεων Hall 3

Στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας θα συζητηθούν τα εξής:

  •  Aνάγκες σε δραστηριότητες logistics που έχουν οι εταιρίες παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας κρεάτων
  •  Το ποσοστό του κόστους logistics που προκύπτει από την υφιστάμενη λειτουργία τους
  •  Τις υποδομές και τον εξοπλισμό (π.χ. στόλο οχημάτων) που διαθέτουν
  • Τις σκέψεις των εταιριών για επέκταση στην Ελλάδα και στο εξωτερικο και τον ρόλο που θα έχουν οι εταιρίες παροχής υπηρεσιών logistics
  •  Την άποψή τους περί logistics outsourcing
  •  Τις υπηρεσίες που ζητούν από τους υφιστάμενους συνεργάτες τους (σε επίπεδο logistics)
  •  Πού θα επενδύσουν την επόμενη τριετία και πώς τα logistics συμπεριλαμβάνονται μέσα στις μελλοντικές δράσεις

To πάνελ συζήτησης θα συμπληρώνουν στελέχη από τον χώρο Παραγωγής Κρέατος, logistics managers βιομηχανιών κρέατος (Νίκας, Creta Farms), σύμβουλοι της Optilog Advisory Services και εξειδικευμένα στελέχη στον χώρο της βιομηχανίας κρέατος, όπως ο κ. Νίκος Κασαλιάς.