Έξυπνες λύσεις τηλεματικής και βελτιστοποίησης δρομολογίων από την iLink

Η iLink συμμετέχει στην έκθεση επαγγελματικών οχημάτων «Cargo Truck & Van» που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 6ης διεθνούς έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα την iLink μέσα από τα προϊόντα της και να ενημερωθείτε από τους ίδιους τους εκπροσώπους της εταιρείας για όλες τις νέες προηγμένες λύσεις τηλεματικής και πολλαπλής δρομολόγησης που παρέχει στους συνεργάτες – πελάτες της.

Με τη συμμετοχή της στην έκθεση η iLink επιδιώκει να επικοινωνήσει τον τρόπο με τον οποίο οι λύσεις της μπορούν να συνεισφέρουν στην αποτελεσματικότερη διαχείριση δρομολογίων και λειτουργίας του τμήματος logistics μέσω της:

  • Βελτιστοποίησης των δρομολογίων
  • Online παρακολούθησης εξέλιξης δρομολογίων
  • Άμεσης επικοινωνία του γραφείου κίνησης με τους οδηγούς
  • Βέλτιστης αξιοποίησης διαθέσιμων πόρων και χρόνου
  • Μείωσης λειτουργικών εξόδων

Η iLink είναι μια δυναμική εταιρεία στο χώρο των Νέων Τεχνολογιών, με σημαντική τεχνογνωσία στην ανάπτυξη και υποστήριξη επιχειρησιακού λογισμικού και λύσεων τηλεματικής. Δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 2005 και διαθέτει πελατολόγιο άνω των 350 εταιρειών και δημοσίων οργανισμών, με συνεχή ανάπτυξη σε όλα τα χρόνια λειτουργίας της. Εξειδικευμένη στο χώρο του mobility, διαθέτει στην αγορά αξιόπιστες λύσεις Fleet και Mobile Workforce Management, καθώς και Enterprise mobile apps.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας iLink (www.ilink.gr) και μάθετε περισσότερα για τις λύσεις της (www.powerfleet.gr).

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από την επίσημη ιστοσελίδα της www.supplychainexpo.gr.