Όμιλος FDL: Συζητήσεις για απόκτηση μεριδίου της εταιρείας ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΑΘΗΝΑΪΚΗ A.Ε.

Η εταιρεία ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ, μέλος του ομίλου FDL GROUP, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι βρίσκεται σε διερευνητικές συζητήσεις με την εταιρεία «ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΑΘΗΝΑΪΚΗ A. Ε.». Σκοπός των συζητήσεων αυτών είναι η απόκτηση από την ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ποσοστού συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας «ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΑΘΗΝΑΪΚΗ Α. Ε.», ώστε -μεταξύ άλλων- να αξιοποιηθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό το επαρχιακό δίκτυο της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ που δραστηριοποιείται σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη, Λάρισα, Γιάννενα και Ρόδο.

Η Foodlink θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, για κάθε σημαντική εξέλιξη, που τυχόν προκύψει για το θέμα αυτό.

Οι διερευνητικές συζητήσεις, προέκυψαν μετά από την πρόσφατη συνεργασία του ομίλου FDL GROUP με την ΑΘΗΝΑΪΚΗ. H FDL εγκατέστησε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το ρομποτικό σύστημα SORTING στις εγκαταστάσεις της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ Α.Ε, στην περιοχή του Ασπροπύργου, για τις ανάγκες εξυπηρέτησης πολυεθνικού πελάτη. Με το σύστημα SORTING, η ΑΘΗΝΑΪΚΗ κατάφερε να εξυπηρετεί ευκολότερα, γρήγορα και με 99,9% ακρίβεια το δίκτυο διανομής του πελάτη της, παρά τους αυξημένους όγκους δεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με:

Ιωάννα Δραγώνα – Marketing & PR Manager – FDL Group: 6932258912

Κώστας Γκυρτής – Υπεύθυνος Επικοινωνίας Μετόχων: 211 8807914

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Ο Όμιλος FDL παρέχει υπηρεσίες που καλύπτουν το σύνολο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την ευελιξία και την τεχνογνωσία. Κύριος σκοπός του Ομίλου είναι να προβλέπει και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών, προσφέροντας λύσεις που απαντούν σε αυτές. Μπείτε στον κόσμο των Third Party Logistics, των Διεθνών Μεταφορών, τον Sales & E-shop Logistics καθώς και των εξειδικευμένων υπηρεσιών IT/IS και του Logistics Intelligence που πρώτη η FDL έφερε στην Ελλάδα μέσω της κινεζικής εταιρείας GEEK+. Γνωρίστε την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας μέσω των πιο σύγχρονων εργαλείων και συστημάτων διαχείρισης τα οποία διασφαλίζουν υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και ανταγωνιστικό κόστος.