Όλη την γκάμα των λιπαντικών προϊόντων της LPC S.A. θα βρείτε στην έκθεση «Cargo Truck & Van Expo”

Η LPC S.A. ιδρύθηκε το 1981 και αποτελεί μέλος του Ομίλου Motor Oil. Η εταιρεία χαράζει μια διαρκή πορεία ανάπτυξης στην Ελλάδα αλλά και στις διεθνείς αγορές, καθώς είναι η Νο. 1 εταιρεία σε εξαγωγές λιπαντικών στην χώρα μας, με τα προϊόντα της να διατίθενται σε περισσότερες από 60 χώρες.

Οι εγκαταστάσεις της LPC βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Αττικής και αποτελούνται από 3 επιμέρους εργοστάσια, τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν διαφορετικές παραγωγικές ανάγκες, ενσωματώνοντας την πιο προηγμένη τεχνολογία στο είδος τους.

Οι κύριες κατηγορίες προϊόντων στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία, ως παραγωγός και διανομέας, είναι τα συσκευασμένα Λιπαντικά έλαια, τα Γράσα, τα Βασικά έλαια, ενώ έχει και εμπορική δραστηριότητα σε λοιπά προϊόντα πετρελαίου, όπως οι παραφίνες κ.ά.

Η LPC S.A. διακινεί τα brands CYCLON, AVIN και NIPCO, ενώ αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και το διεθνές brand VALVOLINE.

Η εταιρεία λειτουργεί στον πυρήνα της Κυκλικής Οικονομίας όχι μόνο μέσω του Διυλιστηρίου, αλλά και με τη συνεχή επικέντρωση στην τεχνολογική καινοτομία και έρευνα, για την ανάπτυξη προϊόντων με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, λόγω αυξημένου κύκλου ζωής και απόδοσης, στηρίζοντας την προοπτική βιώσιμης ανάπτυξης της χώρας αλλά και του πλανήτη μας.

Συνθετικό λάδι κινητήρα ανώτερης ποιότητας CYCLON MAGMA PRO DXS 5W-30

Συνθετικό λιπαντικό ΜidSAPS για σύγχρονους κινητήρες βενζίνης και ντίζελ (συμπεριλαμβανομένων των αντλιών έγχυσης) με φίλτρα σωματιδίων. Κατάλληλο για χρήση από διάφορους κατασκευαστές OEM, όπως GM, OPEL/Vauxhall, VW, Mercedes Benz, FIAT και άλλους που απαιτούν λιπαντικό επιπέδου ποιότητας ACEA C3 ή C2 για την ανώτερη συμβατότητα του φίλτρου σωματιδίων.

ACEA C3, C2, API SN Plus, SN, SM, SL

Level: VW 505.01, VW 505.00; MB 229.52, MB 229.51; GM dexos2™; BMW LongLife-04

Ενημερωθείτε εδώ για τα λιπαντικά CYCLON.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 9η διεθνής έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics».