Φορτιστές μπαταριών περονοφόρων από την Interklark στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

 

Οι μπαταρίες και η σωστή διαχείρισή τους είναι διαχρονικά ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο στη λειτουργία των περονοφόρων μιας αποθήκης καθώς η επιχείρηση που διαθέτει ηλεκτρικά περονοφόρα βρίσκεται μπροστά στο δίλλημα: σύντομες/περιστασιακές φορτίσεις των μπαταριών ή προμήθεια επιπλέον backup μπαταριών;

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων η επιχείρηση τελικά επιλέγει το πρώτο με αποτέλεσμα απρόσκοπτη μεν ροή εργασίας της επιχείρησης αλλά μικρότερη ζωή των μπαταριών. Υπό αυτές τις συνθήκες σημαντικό ρόλο σε όλο το κύκλωμα λειτουργίας – φόρτισης – συντήρησης της μπαταρίας παίζουν οι φορτιστές. Η επιχείρηση πρέπει να μελετήσει τα δεδομένα της (ηλεκτρική εγκατάσταση, τύποι μπαταριών, τρόπος λειτουργίας κ.λπ.) για να επιλέξει τον σωστό φορτιστή.

 

 

Μέσα από την προσπάθεια της να προσφέρει προϊόντα που στηρίζουν τη βελτιστοποίηση μιας μπαταρίας κίνησης, η Interklark ενέταξε πρόσφατα στα προϊόντα της και μια σειρά φορτιστών υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας τόσο μονοφασικούς όσο και τριφασικούς.

Οι φορτιστές της Interklark είναι κατασκευασμένοι με βάση ευρωπαϊκά στάνταρντ που εξασφαλίζουν συνεχή έλεγχο της διαδικασίας φόρτισης μέσα από ενσωματωμένα ηλεκτρονικά κυκλώματα, δυνατότητα φόρτισης εξισορρόπησης, με αποτέλεσμα βέλτιστη απόδοση, καλή συντήρηση μπαταρίας και άρα επιμήκυνση της ζωής της καθώς και μεγιστοποίηση της ασφάλειας στον χώρο φόρτισης. Διαθέτουν εργονομική κατασκευή και είναι κατασκευασμένοι από υλικά ποιοτικά και φιλικά προς το περιβάλλον.


Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία Interklark επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της www.interklark.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.