Φορητά πρατήρια υγρών καυσίμων και νέας γενιάς ηλεκτρικοί φορτιστές «πρωταγωνιστούν» στο περίπτερο του Ομίλου Σπυρίδης ΑΕ στην έκθεση «Cargo Truck & Van Expo»

Με ιδιαίτερη χαρά ο Όμιλος Σπυρίδης ΑΕ θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι θα συμμετάσχει στην 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» 2023, που θα πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2023, στο Εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Στην συγκεκριμένη έκθεση, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τις καινοτόμες προτάσεις του Ομίλου και θα γνωρίσετε το νέο Εργοταξιακό Container (φορητό πρατήριο υγρών καυσίμων), το  ADBLUE Container (φορητός σταθμός ανεφοδιασμού AD BLUE), λύσεις διαχείρισης στόλου οχημάτων του Ομίλου Σπυρίδης AE αλλά και τη νέα γενιά ηλεκτρικών φορτιστών της εταιρείας NEOTEC ENERGY (μέλος του Ομίλου Σπυρίδης ΑΕ).

Οι άνθρωποι του Ομίλου Σπυρίδης ΑΕ σάς περιμένουν, προκειμένου από κοντά να συζητήσετε μαζί τους και να σας ενημερώσουν αναλυτικά, προτείνοντας λύσεις που ικανοποιούν αποκλειστικά τις δικές σας ανάγκες.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 9η διεθνής έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics».