Υπηρεσίες φορτοεκφόρτωσης και αποθήκευσης εμπορευματοκιβωτίων από την PCT στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά (PCT) αναπτύσσει και διαχειρίζεται τις εγκαταστάσεις των Προβλητών ΙΙ και ΙΙΙ του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων του Λιμένα Πειραιά, παρέχοντας υπηρεσίες φορτοεκφόρτωσης και αποθήκευσης για εισαγόμενα και εξαγόμενα και τα διερχόμενα εμπορευματοκιβώτια μέσω του λιμανιού του Πειραιά.

Μέσω ενός εκτεταμένου επενδυτικού προγράμματος, το οποίο μέχρι το 2024 αναμένεται να ξεπεράσει τα 640 εκατομμύρια ευρώ, η PCT έφερε τον εμπορευματικό λιμένα του Πειραιά μεταξύ των 4 κορυφαίων της Ευρώπης και  πρώτο λιμένα στην Μεσόγειο.

Η PCT έχει αναπτύξει και εξελίσσει συνεχώς τεχνολογικά συστήματα και εφαρμογές πληροφορικής, που αποτελούν αντικείμενο μεταφοράς τεχνογνωσίας  και συμβάλλουν στην έγκαιρη ενημέρωση και απρόσκοπτη  εξυπηρέτηση όλων των μελών της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».