Υλικά & μηχανήματα συσκευασίας, ηλεκτρικά παλετοφόρα και ανυψωτικά φέρνει στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» η Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός

Η εταιρεία Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός ΑΕ συμμετέχει στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», παρουσιάζοντας την ολοκληρωμένη σειρά μηχανημάτων και υλικών προστατευτικής συσκευασίας αποστολής, νέους ειδικούς εργονομικούς πάγκους συσκευασίας και φιλικά στο περιβάλλον υλικά για την ασφαλή διακίνηση των αγαθών.

Επίσης, ηλεκτρικά παλετοφόρα και ανυψωτικά, ιδανικά για περιορισμένους χώρους, εύκολα στην χρήση για ξεκούραστη εργασία, ζυγιστικά παλετοφόρα για τη μείωση των κινήσεων και αλλαγών και τα κλασικά αξιόπιστα χειροκίνητα παλετοφόρα και καρότσια.

Τέλος, μια σειρά μηχανημάτων συσκευασίας διακίνησης, με τη νέα αυτόματη κινούμενη τσερκομηχανή να ξεχωρίζει με τη διάσταση, την ευκολία και την ποιότητα κατασκευής της. Ιδιαίτερη θέση στην παρουσίαση έχει το ανυψωτικό κενού, πάντα με σεβασμό στον εργαζόμενο, το οποίο σε συνδυασμό με την εξελιγμένη παλετοδετική, μηδενίζει τον κόπο δημιουργίας παλέτας αποστολής.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».