Το ILME δίπλα στις επιχειρήσεις για ακόμα μια φορά στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Το ΙLME (Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος) είναι ένα μη κερδοσκοπικό επιστημονικό σωματείο με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού προϊόντος Logistics και την ανάδειξη του logistics management στο Εμπόριο, τη Βιομηχανία και τη Δημόσια Διοίκηση.

Το ILME έχει αναπτύξει στρατηγική συνεργασία με το European Logistics Association (ELA), τον  κορυφαίο οργανισμό Logistics στην Ευρώπη, τον οποίο και εκπροσωπεί επίσημα στην χώρα μας, στοχεύοντας στην υποστήριξη και  αναβάθμιση των επαγγελματιών του χώρου προς όφελος της ελληνικής επιχειρηματικότητας και οικονομίας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα δοθεί η δυνατότητα στο κοινό να ενημερωθεί από το ILME για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να αναπτύξει τις ικανότητές του, προσαρμοζόμενο έτσι στην αποτελεσματικότερη, βιωσιμότερη, κυκλικότερη και ανθεκτικότερη οικονομία του μέλλοντος.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».