Το Φορητό Πρατήριο Καυσίμου παρουσιάζει η Logicom A.E.B.E. στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Logicom A.E.B.E. προσφέρει για περισσότερα από 20 χρόνια κάθετες λύσεις διαχείρισης καυσίμων και στόλου οχημάτων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Επιδίωξή της είναι, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία και τη συσσωρευμένη τεχνογνωσία της στον χώρο της διαχείρισης καυσίμων, να ενημερώσει κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση σχετικά με τις δυνατότητες και τα οφέλη ενός εσωτερικού πρατηρίου καθώς και του συστήματος ελέγχου παραλαβών καυσίμων και ανεφοδιασμών οχημάτων / μηχανημάτων.

Η εγκατάσταση ενός φορητού πρατηρίου καυσίμων – Mobile Diesel Station “MDS”, με δεξαμενή όγκου 7.000 – 40.000 λίτρων, σε συνδυασμό με την ορθή και πλήρη εγκατάσταση ενός ποιοτικού συστήματος διαχείρισης καυσίμων, μπορεί να συμβάλλει στην σημαντική μείωση του κόστους των καυσίμων, προσφέροντας απόσβεση σε σύντομο χρονικό διάστημα και διαρκές όφελος στην συνέχεια.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».