Το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης μεταφοράς και αποθήκευσης αγαθών με χρήση γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας – TransIoT παρουσιάζει η DATUM BUSINESS SOLUTIONS στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η DATUM BUSINESS SOLUTIONS, η οποία δραστηριοποιείται από το 2004 στον χώρο της Πληροφορικής και στους τομείς υλοποίησης Ολοκληρωμένων Λύσεων και Εφαρμογών, θα παρουσιάσει στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» το σύστημα TransIoT.  Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη υπηρεσία αυτοματοποίηση των μεταφορών και διανομών αγαθών κάθε είδους και κάθε μεγέθους με κύριο τομέα εφαρμογής τις οδικές/χερσαίες μεταφορές. Η υπηρεσία θα αντιμετωπίζει τον τομέα των μεταφορών συνολικά, ξεκινώντας από τον εντοπισμό του αντικειμένου προς αποστολή σε μια αποθήκη ή κέντρο διαλογής – διανομής και καταλήγοντας στην παράδοση, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα ανιχνευσιμότητας (tracability) του αντικειμένου καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής, συμπεριλαμβάνοντας την απόδειξη της παράδοσής του στον τελικό προορισμό.

Παράλληλα, εξασφαλίζεται η βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας των εργαζομένων καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, κάνοντας χρήση της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας σε κάθε στάδιο. Περιλαμβάνεται module για έξυπνες συσκευές (Android και iOS) μέσω της οποίας όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη θα έχουν άμεση πρόσβαση και θα ενημερώνονται για την κατάσταση της παραγγελίας (θέση, διαδρομή, χρονοδιάγραμμα παράδοσης), ενώ θα υπάρχει η επιλογή δυναμικής αναπροσαρμογής της διαδικασίας παράδοσης, όπως για παράδειγμα η αλλαγή διαδρομής λόγω νέων δεδομένων και παραμέτρων. Η δυνατότητα εντοπισμού των σχετικών πληροφοριών θα γίνεται μέσω QR code σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, οι διανομείς με τη χρήση ειδικών γυαλιών (AR) θα είναι σε θέση να λαμβάνουν συνεχώς ενημερώσεις, ειδοποιήσεις και τυχόν σχόλια ή παρατηρήσεις σχετικά με τις παραδόσεις που πρέπει να κάνουν.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».