Το λογισμικό PaperEntry παρουσιάζει η Utilize στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Utilize, με έδρα την Θεσσαλονίκη, προσφέρει λύσεις πληροφορικής και διαχείρισης έργων, υλοποιώντας projects με βάση την καινοτομία και τις τεχνολογίες αιχμής. Το λογισμικό PaperEntry, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία Deep Cognition, χρησιμοποιεί τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) για την αυτόματη αναγνώριση, εξόρυξη και επεξεργασία δεδομένων από έγγραφα, όπως τιμολόγια αγορών, τιμολόγια εξόδων, φορτωτικές, τελωνειακά έγγραφα κ.ά. και τεχνολογία Robotic Process Automation για την αυτόματη καταχώρηση τους στο σύστημα μηχανογράφησης (ERP) των εταιρειών-πελατών.

Ο στόχος του PaperEntry είναι να βοηθήσει τις εταιρείες να μετασχηματίσουν ψηφιακά διαδικασίες μηδενικής προστιθέμενης αξίας, βελτιώνοντας παράλληλα την επιχειρησιακή τους λειτουργία μέσω της ταχύτερης καταχώρησης των παραστατικών τους, διασφαλίζοντας παράλληλα μέγιστη εγκυρότητα στα δεδομένα που καταχωρούνται.

Το PaperEntry έχει λάβει Χρυσό Βραβείο στα Supply Chain Awards 2022 στην Κατηγορία Freight Forwarders για την εφαρμογή του στην εταιρεία Super Cargo.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».