Το Επιχειρηματικό Πάρκο Ασπροπύργου στην τελική ευθεία με χρηματοδότηση του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για την πολεοδομική οργάνωση της επιχειρηματικότητας στην χώρα μετρά η ReDePlan, καθώς βρίσκεται στην τελική ευθεία υλοποίησης το Επιχειρηματικό Πάρκο Ασπροπύργου, με προϋπολογισμό 25 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για την πιο πυκνοδομημένη, άτυπη βιομηχανική συγκέντρωση στην χώρα, με πυκνότητα δόμησης διπλάσια αυτής των Οινοφύτων και σε έκταση περίπου 2.200 στρεμμάτων.

Η καθοριστική συνδρομή της ReDePlan, στο όνομα της οποίας πιστοποιείται το πετυχημένο Project Management του έργου, αναδείχθηκε, για άλλη μια φορά, μέσα από τη διαμόρφωση – σύνταξη προτάσεων που αποσκοπούν στην βελτιστοποίηση της διοικητικής και κυρίως της οικονομικής διαχείρισης και ανταποδοτικότητας του επενδυτικού σχεδίου, στο όνομα της ΒΙΠΑΝΟΤ ΑΕ, Φορέα Υλοποίησης του έργου και προς όφελος των εγκατεστημένων επιχειρήσεων και των ιδιοκτητών γης της περιοχής.

Οι προτάσεις αυτές παρουσιάστηκαν στον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ενόψει της ψήφισης του ν/σ για τα ΕΠ και εξασφάλισαν την αποδοχή, τη συναίνεση και την ευρύτερη στήριξη του Υπουργείου, στην πορεία εξασφάλισης χρηματοδότησης του έργου από το Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας.