Επένδυση σε ασφάλεια και συνδυασμένη μεταφορά από τον όμιλο Karassulis

Μόλις παρέλαβε τα πρώτα 10 καινούργια trailer απο τα συνολικά 20 trailer στα οποία προχώρησε σε αγορά η εταιρεία Karassulis , για να υποστηρίξει το μεταφορικό έργο που εκτελεί με ανοδική πορεία εδω και πολλά χρόνια στον άξονα Ιταλία – Ελλάδα.

Τα trailer είναι ειδικά σχεδιασμένα για να εκτελούν συνδυασμένη μεταφορά με πλοία RO RO. Είναι ενισχυμένα στο μπροστινό μέρος για να μεταφέρονται εντός και εκτός του πλοίου από τους ειδικούς τράκτορες που επιχειρούν στον λιμένα.

Επίσης, έχουν προστατευτικά αξεσουάρ για να διαφυλάξουν το τρέιλερ σε ενδεχόμενη σύγκρουση κατά τη φόρτωση εντός του πλοίου.

Είναι εξοπλισμένα με τελευταίας γενιάς GPS WABCO ZF τηλεματική που επιτρέπουν εκτός από το στίγμα να γίνεται και απομακρυσμένη διάγνωση του οχήματος σχετικά με το ABS, τα φρένα και το βάρος.

Η εν λόγω επένδυση προσβλέπει στην αύξηση της ροής των ασυνόδευτων τρέιλερ μέσω του λιμένα της Βενετίας με αποτέλεσμα τη μείωση του οδικού ρίσκου και του περιβαλλοντικού αποτυπώματος προς το περιβάλλον.

Στα σχέδια της εταιρείας είναι οι συνεχιζόμενες επενδύσεις για την αναβάθμιση του στόλου, έτσι ώστε να προσφέρει ασφαλή και εγγυημένη μεταφορά.