Τις υπηρεσίες της στον χώρο φύλαξης και ασφάλειας θα παρουσιάσει η  SCORPIONS HELLAS στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η SCORPIONS HELLAS, ηγέτιδα  εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2016 μέχρι και σήμερα σε ολόκληρο τον πανελλαδικό χώρο, έχει πρωταρχικό στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και ποιότητας στον χώρο φύλαξης και ασφάλειας.

Φυλάξεις με ισχυρό πελατολόγιο (γραφεία βιομηχανικών, βιοτεχνικών & αποθηκευτικών χώρων και εγκαταστάσεων, λιμάνια, αεροδρόμια και κάθε είδους κάλυψη) για 24ωρη κάλυψη, συνοδείες με πατρόλ για εγκαταστάσεις με προϊόντα υψηλού βαθμού επικινδυνότητας (φάρμακα, καπνικά προϊόντα κ.ά. ), V.I.P προσωποφυλάξεις, συνεχόμενη συνεργασία  με κέντρο λήψης σημάτων  και άμεση επέμβαση από ειδικούς φορείς της Άμεσης Δράσης σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης.

Παρέχει εξειδικευμένο και ικανό προσωπικό ασφαλείας με σημαντική εμπειρία στον χώρο και συνεχή εκπαίδευση, καλύπτοντας τον απαραίτητο ρουχισμό και φορητό εξοπλισμό  για την κάλυψη της φύλαξης.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».