Τις υπηρεσίες της στις σιδηροδρομικές μεταφορές εμπορευμάτων παρουσιάζει η Hellenic Train στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Hellenic Train προσφέρει στον πελάτη την υποστήριξη ενός μεγάλου ευρωπαϊκού group, της FS Group, αναλαμβάνοντας τη σιδηροδρομική μεταφορά εμπορευμάτων στην Ελλάδα και από/προς το εξωτερικό, οικολογικά, αξιόπιστα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Συνδέει σιδηροδρομικά τα λιμάνια της χώρας (Νέο Ικόνιο, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη) με την ενδοχώρα καθώς και τις όμορες Βαλκανικές χώρες, την Κεντρική Ευρώπη και την Τουρκία, ενισχύοντας τη θέση της Ελλάδας ως κόμβο στις παγκόσμιες εμπορευματικές ροές.

Σε συμφωνία με πελάτες, αναλαμβάνει τη μεταφορά container και συμβατικών φορτίων, με πλήρη τρένα και με δρομολογημένες αμαξοστοιχίες, επεκτείνοντας συνεχώς τα σημεία και τις διαδρομές εξυπηρέτησης, σε όλο το ενεργό σιδηροδρομικό δίκτυο.

Προσφέρει υπηρεσία συνδυασμένης μεταφοράς container Θριάσιο–Θεσσαλονίκη– Θριάσιο με τακτικές αμαξοστοιχίες, παραλαμβάνοντας και παραδίδοντας τα προϊόντα στον τελικό προορισμό, στοχεύοντας στην επέκτασή της στις γειτονικές βαλκανικές χώρες (Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία) και στην Τουρκία.

Η Hellenic Train, παραμένοντας ο κύριος πάροχος σιδηροδρομικής μεταφοράς εμπορευμάτων στην Ελλάδα και επενδύοντας σε συνέργειες με σιδηροδρομικές επιχειρήσεις όμορων χωρών, στοχεύει στην ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου δικτύου εξυπηρέτησης στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ και της Κεντρικής Ευρώπης.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».