Τη λύση «Regate Effective Sales Force Automation» εγκατέστησε η οινοποιία Nico Lazaridi

H Regate A.E., μέλος του ομίλου SOFTONE, εγκατέστησε επιτυχώς την ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης πωλήσεων «Regate Effective Sales Force Automation» στην Nico Lazaridi, μια από τις ευρέως αναγνωρισμένες και πρωτοπόρες οινοποιητικές εταιρείες.

Η οινοποιία Nico Lazaridi διανύει την τέταρτη παραγωγική της δεκαετία και διακινεί περισσότερες από 1.500.000 φιάλες ετησίως, εξάγοντας τα προϊόντα της σε 21 χώρες σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα παράγει τις οικογένειες κρασιών Perpetuus, Μαγικό Βουνό, Cavalieri Lazaridi, Château Nico Lazaridi, Χρυσός Λέων, Μαύρο Πρόβατο, Ντάμα & Ρήγας Κούπα, τον φυσικά γλυκό οίνο Μελισσουργό και τα ημιαφρώδη Solitaire.

Στο πλαίσιο μιας ευρύτερης αναπτυξιακής στρατηγικής και έχοντας ως στόχο την ακόμα υψηλότερου επιπέδου εξυπηρέτηση των χιλιάδων πελατών της, η Nico Lazaridi αποφάσισε να επενδύσει στην εγκατάσταση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων της Regate, με στόχο το Marketing & Merchadising. Το συγκεκριμένο σύστημα προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες με αυτοματισμούς και άλλες δυνατότητες που εξασφαλίζουν καθημερινά αυξημένη παραγωγικότητα (sales force effectiveness) και ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών της.