Την πλατφόρμα WORKFORCE MANAGER θα παρουσιάσει η TELENAVIS στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Την πλατφόρμα WORKFORCE MANAGER θα παρουσιάσει η TELENAVIS στην έκθεση «Εφοδιαστική  Αλυσίδα & Logistics»

Η Telenavis είναι η ειδική εταιρεία στον χώρο της Δρομολόγησης, Παρακολούθησης και  Διαχείρισης των δρομολογίων και αποστολών, με διεθνή παρουσία στην Ευρώπη και στην Μέση Ανατολή. Από το 2000 που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά, την έχουν εμπιστευτεί με μακροχρόνιες συνεργασίες οι μεγαλύτερες εταιρείες Logistics στην Ελλάδα, πολυεθνικές αλλά και πολλές μικρότερες εταιρείες, για να έχουν POD, tracking, routing, reporting.

Η Telenavis δεν παρέχει μόνο μια άρτια και αποτελεσματική τεχνολογική λύση. Εξασφαλίζει για την κάθε εταιρεία – συνεργάτη της, ότι αυτή η λύση μπορεί να ενταχθεί στο συνολικό σύστημα διαχείρισης, παρέχοντας και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες, σχεδιασμού των διαδικασιών και της αντίστοιχης χρήσης των τεχνολογικών εργαλείων. Είναι συνεχώς δίπλα στους χρήστες της, για οποιοδήποτε πρόβλημα και για οποιαδήποτε απαίτηση. Εκπαιδεύει και υποστηρίζει τους χρήστες των προγραμμάτων της.

Πλατφόρμα WORKFORCE MANAGER: Η λύση για τις ανάγκες σας

Εύκολη στη χρήση: Μέσα από μια ενιαία διαδικτυακή πλατφόρμα θα έχετε τον πλήρη έλεγχο. Θα μπορείτε να επεκταθείτε με όσους χρήστες επιθυμείτε κάθε χρονική στιγμή και να έχετε ένα πλήρως ελαστικό έξοδο αναλόγως των αναγκών σας. Θα μπορείτε να κάνετε χρήση από οποιοδήποτε υπολογιστή, και να παρακολουθείτε τα πάντα όπου και εάν βρίσκεστε.

Προσφέρει πολλές επιλογές: Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σενάριο για τη δρομολόγηση και την εκτέλεση, να αναθέσετε ρόλους στους χρήστες, να διαμοιραστείτε την πληροφορία με όποιον συνεργάτη σας επιθυμείτε, αλλά και να σταματήσετε να την μοιράζεστε, με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο.

Σας δίνει πολλά επιμέρους εργαλεία: Από την ανάλυση των πελατών σας, τη δρομολόγηση, το σενάριο εκτέλεσης των εργασιών, μέχρι την εκτύπωση απόδειξης, ή παραστατικού, τη λήψη φωτογραφίας, την πιστοποίηση παράδοσης, όλα είναι εκεί. Και η εταιρεία Telenavis είναι δίπλα σας για ακόμα περισσότερά που θα θέλατε να αναπτύξει ειδικά για εσάς.

Αναλυτικές αναφορές: Όλες οι εργασίες, για όλα τα σημεία, για οποιαδήποτε χρονική περίοδο, με όλες τις καταστάσεις παραδόσεων, και την ακριβή ώρα και τοποθεσία, θα τα έχετε μπροστά σας, με εύκολες επιλογές αναζήτησης τους. Μαζί θα έχετε σε πραγματικό χρόνο την πρόοδο των σημερινών σας παραδόσεων.

Με την εγγύηση της Telenavis: Η εταιρεία Telenavis είναι υπεύθυνη για όλη την εφαρμογή, καθώς την έχει κατασκευάσει στο 100%, από τον χάρτη μέχρι τη μικρότερη λεπτομέρεια της. Έτσι μπορείτε να ξέρετε τι συμβαίνει στα δεδομένα σας, και να έχετε πλήρως υπεύθυνους συνεργάτες δίπλα σας.

 

Τα οφέλη

  • Αύξηση Αποτελεσματικότητας: Η οργάνωση και η βελτιστοποίηση των δρομολογίων θα αυξήσει τον αριθμό των σωστών παραδόσεων και την παραγωγικότητα των εργαζομένων σας
  • Αύξηση της ελαστικότητας: Σε έναν κόσμο συνεχών αλλαγών, η ψηφιοποίηση των διαδικασιών θα δώσει τη δυνατότητα να ανταποκριθείτε αποτελεσματικότερα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες
  • Βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών σας: Η ενημέρωση των πελατών σας και η διαφάνεια της πληροφορίας θα δώσει μια νέα βελτιωμένη εμπειρία για την αποτελεσματικότητα σας
  • Πιστοποίηση Παράδοσης: Η χρονική και η χωρική πιστοποίηση των παραδόσεων δεν θε είναι πέραν κάθε αμφισβήτησης
  • Εισπράξεις – Επιστροφές – Παράπονα: Η καταγραφή των εισπράξεων αλλά και των προβλημάτων θα δώσει νέες διαστάσεις στις εσωτερικές σας διαδικασίες ελέγχου

Για να μάθετε περισσότερα για την Telenavis επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.telenavis.com.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.