Την πλατφόρμα Deliverd παρουσιάζει η QUALCO στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η πλατφόρμα Deliverd της QUALCO αποτελεί ένα εύχρηστο λογισμικό για εταιρείες ταχυμεταφορών, πλήρως παραμετροποιήσιμο. Αυτοματοποιεί την επικοινωνία με τον πελάτη και τους παραλήπτες, τις διαδικασίες διαλογής και διανομής καθώς και τη διαχείριση αντικαταβολών και τιμολογίων, επιτρέποντας στις εταιρείες ταχυμεταφορών να διαχειριστούν μεγαλύτερους όγκους αποστολών με αποτελεσματικότητα και ακρίβεια.

Η QUALCO παρέχει μια ολιστική ψηφιακή εμπειρία σε περισσότερους από 140 πελάτες παγκοσμίως μέσω εξελιγμένων τεχνολογικών λύσεων. Οι καινοτόμες τεχνολογίες της περιλαμβάνουν ευέλικτες και επεκτάσιμες λύσεις λογισμικού, που επιτρέπουν στους πελάτες της, σε περισσότερες από 35 χώρες, την αυτοματοποίηση και βελτιστοποίηση των καθημερινών τους λειτουργιών, ενισχύοντας την κερδοφορία και τη συνολική ανταγωνιστικότητά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».