Την αξία της έντυπης επικοινωνίας με μοναδικά προϊόντα γραφικής τέχνης θα αναδείξει η PressiousArvanitidis στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η PressiousArvanitidis, έχοντας εμπειρία δεκαετιών στον κλάδο των γραφικών τεχνών, είναι προσανατολισμένη στο να προσφέρει διευρυμένες λύσεις έντυπης επικοινωνίας και χάρτινης συσκευασίας, οι οποίες αποτελούν για τους πελάτες της προϊόντα υψηλής αξίας.

Ο προσανατολισμός της στην ολοκληρωμένη ποιότητα σε όλα τα στάδια μιας εκτυπωτικής εργασίας στο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και στην ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών της διασφαλίζονται με τον επαγγελματισμό και τη συσσωρευμένη τεχνογνωσία των εργαζομένων της, την αυτονομία -χάρη στην καθετοποίηση- που χαρακτηρίζει την εταιρεία αλλά κυρίως με την επίμονη προσπάθεια να ξεπερνά το ανθρώπινο δυναμικό της συνεχώς τον εαυτό του.

Στην έκθεση «Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics», η PressiousArvanitidis θα αναδείξει και πάλι την αξία της έντυπης επικοινωνίας, τα μοναδικά προϊόντα που δημιουργεί με σύμμαχο το χαρτί και τον πολυαισθητηριακό χαρακτήρα του κάθε εντύπου.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».