Τα ανυψωτικά μηχανήματα Hyundai & τα συστήματα ασφαλείας Claitec πρωταγωνιστούν στο περίπτερο της FillisLift στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η FillisLift είναι o κορυφαίος πάροχος λύσεων στην Ελλάδα στον τομέα των ανυψωτικών μηχανημάτων υψηλής ποιότητας. Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της HYUNDAI Μaterial Ηandling -που διακρίνεται για την αντοχή, την αξιοπιστία και τις προηγμένες λειτουργίες των ανυψωτικών περονοφόρων της- η FillisLift διαθέτει την πλήρη γκάμα των μηχανημάτων της Hyundai, γνήσια ανταλλακτικά, αλλά και υπηρεσίες συντήρησης κι επισκευής, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας στον τομέα του material handling.

Η FillisLift αποτελεί μια καθετοποιημένη μονάδα πωλήσεων, ενοικιάσεων, μακροχρόνιων συμβάσεων, ανταλλακτικών και επισκευών για όλους τους τύπους περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων, εργοεξεδρών, κ.ά. Ο στόλος ανυψωτικών μηχανημάτων της FillisLift, με περισσότερα από 650 μηχανήματα όλων των τύπων, καλύπτει κάθε ανάγκη αγοράς ή ενοικίασης.

Η FillisLift αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τα κορυφαία συστήματα ασφαλείας της Claitec για μηχανήματα και πεζούς. Η FillisLift συνεργαζόμενη με τους πελάτες της, καταγράφει το πλαίσιο λειτουργίας της επιχείρησης που χρήζει την ανάπτυξη των συστημάτων της Claitec και προτείνει την πιο ενδεδειγμένη λύση προστασίας πεζών, μηχανημάτων ή άλλων σύνθετων συστημάτων που εξασφαλίζουν αξιόπιστη και ασφαλή λειτουργία σε όλες τις συνθήκες.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».