Τα αμιγώς ηλεκτρικά της οχήματα για αστική μετακίνηση παρουσιάζει η ECOCAR στην έκθεση «Cargo Truck & Van Expo»

Η ECOCAR ανήκει εξ ολοκλήρου  στην ECOSUN Ε.Π.Ε που δραστηριοποιείται πάνω από 25 χρόνια με μεγάλη επιτυχία  στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (φωτοβολταϊκά συστήματα, ανεμογεννήτριες, ηλιοθερμικά – υβριδικά συστήματα κ.ά.).

Η  ECOCAR δραστηριοποιείται στην Ελλάδα  από τον Σεπτέμβριο του  2017 στον τομέα της εισαγωγής, λιανικής πώλησης και διανομής, μέσω 15 συνεργατών-μεταπωλητών, αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων για αποκλειστικά αστική μετακίνηση, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων, ικανή να καλύψει τις ανάγκες τόσο για ιδιώτες, όσο και για επαγγελματίες.

Διαθέτει δύο  καθετοποιημένες  μονάδες  εξυπηρέτησης (πωλήσεις service, ανταλλακτικά), μία  στην Λεωφόρο Ηρακλείου 448 στο Νέο Ηράκλειο Αττικής και μία  στην Θεσσαλονίκη, στο 14ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Περαίας, ενώ στο  Λάκκωμα Χαλκιδικής  βρίσκεται η κεντρική αποθήκη ανταλλακτικών.

Πέραν της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης στην Ελλάδα, η εταιρεία ECOCAR έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Κύπρο και την Βουλγαρία, ενώ έχει αναπτύξει και  εξαγωγικές πωλήσεις σε Γερμανία, Σουηδία, Ελβετία, Νορβηγία, Ιρλανδία και Ισπανία.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 9η διεθνής έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics».