Συστήματα κλιματισμού και επαγγελματικής ψύξης από την Intercold στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Intercold ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1992, έχοντας ως επιδίωξη της την άψογη εφαρμογή σύγχρονων συστημάτων κλιματισμού και επαγγελματικής ψύξης. Αφουγκράζοντας καθημερινώς τις απαιτήσεις του επαγγελματία και με γνώμονα τη σύγχρονη τεχνολογία και τις αυστηρές προδιαγραφές δημιουργήθηκε μια επιχείρηση, ικανή να προσφέρει την ποιότητα και την σιγουριά στους πελάτες της. Η Intercold αναλαμβάνει:

  • Την εισαγωγή επαγγελματικών ψυγείων SUPER MARKET
  • Την εισαγωγή Ψυκτικών Μηχανημάτων –Αερόψυκτων Εναλλακτών Θερμότητας
  • Την κατασκευή Ψυκτικών Θαλάμων Βιομηχανικών και Επαγγελματικών Εφαρμογών
  • Τις εγκαταστάσεις Ψυκτικών Μονάδων –Ψυκτικές Εφαρμογές

Intercold Refrigeration-Cold rooms

Ψυκτικός θάλαμος λυόμενος, εισαγωγής Ιταλίας, με όλες τις προδιαγραφές υγιεινής για συντήρηση και κατάψυξη. Τα  πάνελ είναι με κλειδιά και δυνατότητα προσαρμογής ανά 20 cm. Τα ύψη του θαλάμου παρέχονται από 2,15 έως 3,51 ύψος και από 6 cm-14 cm το πάχος των πάνελ ανάλογα με τη ζητούμενη θερμοκρασία.

Τα στάνταρ  πάνελ έχουν εσωτερικό και εξωτερικό τελείωμα με  γαλβανισμένη επένδυση λευκού χρώματος φύλλο από ατσάλι. Ωστόσο υπάρχουν διαθέσιμα (κατόπιν αιτήματος) πάνελ με το ακόλουθο εσωτερικό και εξωτερικό φινίρισμα: λευκό γαλβανισμένο πλαστικοποιημένο φύλλο χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα 304  ή πλαστικό (λευκό πλαστικοποιημένο inox 304). Η μόνωση εξασφαλίζεται με τη χρήση πολυουρεθάνης (PUR) D = 43kg/m.

H εξαιρετική ποιότητα κατασκευής η τέλεια αισθητική, αλλά και η ανταγωνιστική του τιμή είναι τα πλεονεκτήματα που κάνουν το προϊόν αυτό πολύ προσιτό στον επαγγελματία που ενδιαφέρεται για την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή!

Για να μάθετε περισσότερα  για την Intercold επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.intercold.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», 4-5-6 Νοεμβρίου 2017, Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.