Συστήματα ασύρματης παραγγελιοληψίας & παρακολούθησης οχημάτων με την «υπογραφή» της WITEC στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

H WITEC είναι η πρώτη εταιρεία που ξεκίνησε την ασύρματη παραγγελιοληψία στην Ελλάδα, το μακρινό 1993. Είναι η πρωτοπόρος εταιρεία που υλοποίησε την πρώτη εγκατάσταση ασύρματης παραγγελιοληψίας στην Ελλάδα, στο νησί της Ρόδου, στο ιταλικό εστιατόριο “Da Gilberto”.

 

 

Ειδικεύεται στα συστήματα Ειδοποιήσεις Προσωπικού και στα συστήματα Προτεραιότητας φορτώσεις/εκφορτώσεις φορτηγών, που εφαρμόζονται σε οποιοδήποτε κλάδο χρειάζεται μια καλύτερη οργάνωση των διαδικασιών (π.χ. Βιομηχανίες, Supermarket, Logistics, Μεταφορικές εταιρείες). Η WITEC, τελευταία, προσφέρει λογισμικά παρακολούθησης οχημάτων και λογισμικά οργάνωσης δρομολογίων (CRM) για μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση του στόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».