Συνεργασία Gulf Oil Europe και Orange and Blue Ltd για εμπορία λιπαντικών οχημάτων σε Ελλάδα, Αλβανία και Κύπρο

Ο όμιλος εταιρειών Παπαθανασίου, μετά από 15 χρόνια επιτυχημένης αντιπροσώπευσης των λιπαντικών ναυτιλίας GULF, επεκτείνει τη συνεργασία του και στα λιπαντικά Οχημάτων GULF, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική αντιπροσώπευση σε Ελλάδα, Αλβανία και Κύπρο.

O κ. Γιώργος Παπαθανασίου δήλωσε: «Έχοντας συνεργαστεί με την Gulf Oil Marine Ltd για πολλά χρόνια, έχουμε αποκτήσει ανεκτίμητη εμπειρία και τεχνογνωσία. Ανυπομονούμε να επεκταθούμε και να επενδύσουμε περαιτέρω στις τοπικές αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και της Αλβανίας. Η εταιρεία έχει ήδη αποδείξει τη δέσμευσή της σε αυτό το νέο εγχείρημα, προσλαμβάνοντας δύο επιπλέον μέλη της ομάδας, που με την πολυετή θητεία τους σε πολυεθνικές εταιρείες και τη γνώση της αγοράς λιπαντικών που διαθέτουν, θα βοηθήσουν καθοριστικά στην επιτυχία της προσπάθειας αυτής. “Οι πελάτες μας – Η δύναμή μας” είναι το moto μας».

Η GULF Oil είναι μια πολυεθνική πετρελαϊκή εταιρεία (γνωστή ως από μια από τις «7 αδερφές») που είχε ιδρυθεί στο Τέξας των ΗΠΑ, το 1901.

Εκπρόσωπος της GULF στην Ευρώπη δήλωσε: «Στην Gulf Oil Europe, είμαστε παθιασμένοι με την παροχή στους πελάτες μας προϊόντων υψηλής ποιότητας, σε συνδυασμό με εξυπηρέτηση παγκόσμιας κλάσης, ευελιξία, αξιοπιστία και συνέπεια. Με την Orange and Blue Ltd, ως επίσημο συνεργάτη μας στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Αλβανία, ανυπομονούμε να εκπληρώσουμε τις υποσχέσεις μας και να δημιουργήσουμε μαζί ένα λαμπρό και επιτυχημένο μέλλον».